Τζόκερ: Ίλιγγος με τα 6.400.00 ευρώ που μοιράζουν οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ, στον τυχερό ή τους τυχερούς της αποψινής (18/10) του κλήρωσης!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς και το ενδιαφέρον των παικτών είναι ιδιαιτέρως αυξημένο. Ήδη έχουν συμπληρωθεί εκατομμύρια στήλες, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί που αναδείχθηκαν στην προηγούμενη κλήρωση, αυτή της Κυριακής 14 Οκτωβρίου ήταν οι: 9, 15, 19, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Η ακτινογραφία των εφετινών μεγάλων τυχερών του Τζόκερ.

15 εκατομμυριούχοι «από Τζόκερ, κι όχι από τζάκι», όπως λέει και το καινούργιο διαφημιστικό, έχει αναδείξει το παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τους εφετινούς νικητές:

· Οι μεγάλοι τυχεροί μοιράστηκαν 43,4 εκατομμύρια ευρώ.

· Το 40% των νικητών είχαν παίξει κάποιου είδους σύστημα, ενώ το 60% κέρδισε με απλές στήλες.

· Συνολικά οι νικητές έπαιξαν 216 στήλες – Τα τυχερά δελτία περιλάμβαναν από μία έως 80 στήλες.

· 5 υπερτυχεροί από τους 15, δεν κέρδισαν μόνο το “5+1” αλλά είχαν επιτυχίες και σε άλλες κατηγορίες κέρδους. Τέσσερις από αυτούς κέρδισαν, επίσης, 19 πεντάρια.

· Πέρα από την Αττική, πολλά «χρυσά» δελτία παίχτηκαν στην επαρχία. Τρεις νικητές ήταν από Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοχές της Καλαμάτας, Λάρισας, Γρεβενών, Ξάνθης, Πάτρας, Τρικάλων ανέδειξαν από έναν υπερτυχερό.

Πηγή: dikaiologitika.gr