Της… σύλληψης έγινε στην Θεσσαλονίκη!

Γιατί πέρασαν χειροπέδες σε πολίτες οι αρχές

10 άτομα συνέλαβαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (3/4/2020).
Οι συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη αφορούν κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα αλλά και κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 58χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί απόφαση με τις οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών για το αδίκημα της Λαθρεμπορίας.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (03-10-2020) στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αριστοτέλους), 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε (140) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατά το χρονικό διάστημα από το 2011 έως και τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, προέβη με συνεργό του σε διαδοχικές κλοπές από κλειστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη περιοχή του αεροδρομίου κατά τις οποίες συνολικά αφαίρεσαν επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, καταψύκτες), κουφώματα και νεροχύτες καθώς και διάφορα είδη και εργαλεία επαγγελματικού εξοπλισμού ενώ εντοπίσθηκε και ένα κατασχέθηκε Ι.Χ. Φορτηγό ως μέσο τέλεσης των πράξεων.

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά επτά (7) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών».