Τι δείχνουν οι κινήσεις της κ. Γεννηματά

Σχόλιο επικαιρότητας του Ευριβιάδη Ελευθεριάδη

Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών για τον επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, η νικήτρια κ. Γεννηματά έδειξε ότι δεν σκοπεύει να χάσει και ιδιαίτερα χρόνο προς την ολοκλήρωση των διεργασιών του νέου φορέα.

Άλλωστε, είναι σημαντικό για την ίδια, ώστε να κεφαλοποιήσει και δημοκοπικά τη δυναμική από τη μαζική ψηφοφορία των δύο Κυριακών.

Η κοινή στάση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, κ.Θεοδωράκη τόσο στη Βουλή όσο και στο ζήτημα της κοινής προσωρινής ονομασίας, δείχνει ότι οι δύο τους έχουν μία σχετικά καλή συμμαχία, η οποία αργά αργά θα εμφανίζεται στο πολιτικό προσκήνιο, όσο προχωράμε προς το ιδρυτικό συνέδριο.

Οι επιλογές των ονομάτων για τη στελέχωση του πρώτου πολιτικού οργάνου μετά τις εκλογές, δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάποιος, πλην του Νίκου Ανδρουλάκη,  που να στέκεται ανοιχτά απέναντι της πλέον. Ακόμη και ο συνυποψήφιος της στο δεύτερο γύρο, δεν έδειξε να σηκώνει το γάντι στο θέμα της προσωρινής ονομασίας.

Είναι πλέον σαφές, ότι όλοι προετοιμάζονται για μία αναμέτρηση στο ιδρυτικό συνέδριο. Βέβαια το μαχαίρι και το πεπόνι πλέον το έχει η κ. Γεννηματά.