“Τι δεν ξεχνω εγώ.”

Άρθρο γνώμης του Λεωνίδα Σπύρου

Τι δεν ξεχνω εγώ.

1) Δεν ξεχνώ ότι εάν ο Σαμαράς είχε στηρίξει τον ΓΑΠ η έστω τον Παπαδήμο, όπως έχει πει και η Ντόρα, η χωρα θα είχε βγει στα τρία χρονια από τα μνημόνια και σήμερα θα έτρεχε με 4% ανάπτυξη.

2) Δεν ξεχνώ ότι το αντιμνημονιακο μέτωπο που δημιούργησε ο Σαμαράς και η μετέπειτα κωλοτούμπα του δημιούργησε τους ΑΝΕΛ και εκτόξευσε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

3) Δεν ξεχνώ ότι για δυο ολόκληρα χρονια τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής μαχαίρωναν, έδερναν και δολοφονούσαν μετανάστες, προσφυγες, ομοφυλόφιλους και οσους άλλους δεν τους άρεσαν και η ΕΛΑΣ δεν έβλεπε ότι έβλεπε όλη η Ελλάδα σε κάθε γειτονιά, μέχρι που δολοφόνησαν Έλληνα και κάτω από την γενική κατακραυγή αναγκάστηκαν να τους μαζέψουν.

4) Δεν ξεχνώ ότι το νούμερο δυο της τότε κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας ήταν κολλητάρι της Χρυσής Αυγής και όταν αποκαλύφθηκε αναγκαστικά τον παραίτησαν. Για να καταλάβετε το μέγεθος, φανταστείτε σήμερα να ειχαν βγει στη φορα κασέτες που να μιλάει ο Παπας με τον Κουφοντίνα και να χαράσσουν μαζί πολιτική τι θα είχε γίνει, γιατί αυτό έκανε ο Γενικός Γραμματέας της τότε κυβέρνησης με τον Κασιδιάρη

5) Δεν ξεχνώ ότι με εντολή των μουτζαχεντίν η απαλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών έγινε περισσότερο δύσκολη.

6 ) Δεν ξεχνώ τον τότε πρωθυπουργό στην Έκθεση Θεσσαλονίκης να αναφέρεται στο Ελληνικό ορθόδοξο έθνος και έτσι να αποκλείει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ από το Ελληνικό έθνος όσους Έλληνες δεν είναι ορθόδοξοι, δηλαδή το 25 με 30% της κοινωνίας.

7 ) Δεν ξεχνώ τους 850.000 διορισμούς του Βούδα της Ραφήνας που έδωσαν την χαριστική βολή στην χωρα και ακόμα και σήμερα η δεξιά δεν έχει κάνει δημοσια παραδοχή και αυτοκριτική για εκείνη την περίοδο, δηλαδή ακόμα σε περνάνε για μ@λ@κα.

Ακόμα δεν ξεχνώ τα τελευταία τρία χρονια όλα τα δικαιωματικα νομοσχέδια, που ενώ ήταν και οδηγίες της ΕΕ, καταψηφίστηκαν και πολεμήθηκαν από το δήθεν φιλοευρωπαικο κόμμα. Τώρα πως ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα καταψηφίζει και πολεμάει οδηγίες της ΕΕ, κάποιος να μας το εξηγήσει λογικά.

Δεν ξεχνω και παρα πολλά αλλα, από την εποχή την δικη μου, όταν η μοιχεία επί δεξιάς ήταν ακόμα ποινικό αδίκημα και σε διαπόμπευαν γυμνό με τα σεντόνια στο αυτόφωρο. Δεν ξεχνώ ότι έχουν καταψηφίσει μέχρι τον πολιτικο γάμο. Δεν ξεχνώ ότι πρωτοστάτησαν για να μας σταμπάρουν ρατσιστικά με το θρήσκευμα στα προσωπικά μας έγγραφα.

Δεν ξεχνώ επισης ότι πολλοί χουντικοί και φιλοχουντικοί μετά την μεταπολίτευση βρήκαν στέγη στην γαλάζια πολυκατοικία.

Δεν ξεχνώ τι σημαίνει δεξιά.