Τον Απ. Τζιτζικώστα επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χ. Παπαστεργίου

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, επισκέφθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Παπαστεργίου για το έργο που έχει υλοποιηθεί στην Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τους στόχους της διοίκησης της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε ότι η σημερινή επίσκεψή του στην Περιφέρεια εντάσσεται στο πλαίσιο των θεσμικών του συναντήσεων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και γίνεται αφού ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του με εκπροσώπους από τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης.

“Τα ζητήματα που ήδη έχουμε θέσει δημόσια, τα θέσαμε και στη συνάντηση: την εκτίμησή μας για την ανεπαρκή απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τον ελλιπή σχεδιασμό για την επόμενη προγραμματική περίοδο, τον κακό συντονισμό των παραγωγικών δυνάμεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι θέματα που θα αναδειχτούν στον προεκλογικό αγώνα και πιστεύουμε ότι σε αυτά επάνω θα κληθούν, τελικά, με βάση και τις προγραμματικές προτάσεις, να αποφασίσουν οι συμπολίτες μας της Κεντρικής Μακεδονίας” δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Παπαστεργίου.

Για τον κ. Τζιτζικώστα είπε ότι οι πολίτες “θα πρέπει να αξιολογήσουν και το έργο – ελλιπές κατά εμάς -που έχει παραχθεί τα προηγούμενα χρόνια”.

“Αναμένουμε την ανακοίνωση και των άλλων ανθυποψηφίων, ώστε να γίνει πιο ολοκληρωμένη και πιο πλήρης η συζήτηση. Δεσμευτήκαμε, και πιστεύω θα το τηρήσουμε, ότι ο προεκλογικός αγώνας θα είναι υποδειγματικός και ως προς το επίπεδο του διαλόγου, και ως προς το επίπεδο των θέσεων και των αντιπαραθέσεων, χωρίς κραυγές και χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις, αλλά όπως αρμόζει σε μια Περιφέρεια που πρέπει να γίνει πρότυπο όχι μόνο για τη χώρα αλλά για όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης” πρόσθεσε ο κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi