Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσιάζει ο Καϊτεζίδης

Την ομάδα Νίκης της «Δύναμης Ενότητας» παρουσιάζει την ερχόμενη Τετάρτη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής του συνδυασμού κατεβαίνει στις εκλογές της 26 Μαΐου με μια ομάδα ισχυρή που «ακουμπά» στις τοπικές κοινωνίες, διεκδικώντας μια νέα καθαρή εντολή και για την επόμενη τετραετία.
Η ομάδα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία. Με ανθρώπους που έχουν  εμπειρία από την αυτοδιοίκηση, αλλά και με νέους επιστήμονες και επαγγελματίες, που φέρνουν φρέσκες ιδέες και διαθέτουν όρεξη για δουλειά. Το ψηφοδέλτιο τιμούν δημότες από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και από διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κοινωνική απήχηση της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» και την πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Τα αποκαλυπτήρια των 121 πρώτων  ονομάτων της ομάδας θα γίνουν στο Δημαρχείο Πανοράματος την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου στην Αίθουσα Λίτσα Φωκίδη, στις 7.30 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου, δηλαδή στο Πανόραμα, την Πυλαία και τον Χορτιάτη, καθώς και των υποψήφιων συμβούλων των 6 κοινοτήτων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.  

Όσο για τους αριθμούς του συνδυασμού, που πάντα έχουν τη δική τους σημασία, είναι ενδεικτικοί: Η ανανέωση του συνδυασμού σε επίπεδο προσώπων ξεπερνάει το 60%, οι γυναίκες φθάνουν το 45%, ενώ οι υποψήφιοι εκπροσωπούν ολόκληρη την κοινωνία, καθώς προέρχονται από 72 διαφορετικά επαγγέλματα.