Του Κουτρούλη η ψηφοφορία

επιμέλεια: Κασσιανη- Παυλινα Παυλιδου

Masterchefισσες και Masterchefιτες, από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω με αυτό το επεισόδιο; Λογικά τελειώνοντας το παρόν κείμενο θα πάω σε ψυχολόγο. Σε πόσες σελίδες να χωρέσω όλα αυτά Σωτήρη μου; Δε θα τα πω όλα. Θα επικεντρωθώ στην ψηφοφορία. Σωτήρη, συγγνώμη.

Βατερλό αδέρφια μου. Ο Μπέλος, ο άνθρωπος ερωτεύτηκε και τον δικάσαμε. Αγαπάει ρε παιδιά και είπε να στηρίξει το ταίρι του. Σταυρώστε τον! Είναι μάγειρας καλός και σου λέει αφού εγώ τα κάνω όλα τέλεια και άνετα, θα βοηθήσω και το Μαράκι να έχω και συντροφιά. Ρομαντικός, τουλάχιστον!

Το Μαράκι από την άλλη, τι θάψιμο έχει φάει; Όχι ότι θα την υπερασπιστώ,αλλά σε κάθε περίπτωση, οκ, μαγειρεύει. Κάπως βρέθηκε εκεί. Δεν είχε ξάδερφο τον οπερατέρ. Εντάξει μπορεί να μην έχει φαντασία ή να πονάει η μέση της και να μην μπορεί να πάρει υλικά. Αυτή την εκτελεί, όμως, τη συνταγή. Όχι, τις αληθειες να τις λέμε.

Εγώ εν τω μεταξύ, συνταγή με βιντεάκι κάνω του Πετρετζίκη και δε βγαίνει. Άρα η εκτέλεση ειναι παλούκι. Μίλησα!

Σε άλλα νέα, σε παράλληλη παράσταση όλοι κατηγορούν το ζευγάρι για πισόπλατα παιχνίδια, για μη μαγειρικά κριτήρια… Η Μάρλεν αρχηγός σε όλο αυτό, καθώς κοιμάται, είπε θα ψηφίσει τη Μαρία που είχε το χειρότερο πιάτο μετά τη Ντέμη και τον Τζον. Δάκρυσα. 

Κάπου εδώ να κάνω μια άσχετη ερώτηση, αν η Μαριάννα τα είχε με το Μπέλο, να υποθέσω δε θα δεχόταν βοήθεια; Λύσσαξε!

Η κοπέλα αξίζει αφιέρωμα, την ίδια στιγμή που αφιέρωμα σε αυτή την κοπέλα θα είναι χάσιμο χρόνου. 

Και πάω να ηρεμήσω, έβαλε και διαφημίσεις. Και τσουπ ο Γιώργος δίνει κάρτα στην Μαρία- Σωτήρη μου το βλέμμα σου- και τσουπ ο Διονύσης ο θεούλης τα σπάσε. Ο οποίος, βέβαια, πριν χαιρόταν που έχει τζέρτζελο. Προφανώς είναι υπέρμαχος του “παν μέτρον άριστον”. 

Λέει, έχει πάθει σοκ, όλοι είναι διπρόσωποι. Καλωσήρθες στον κόσμο μας. Εδώ το Μαράκι ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο, που κινέζικα βασανιστήρια να του έκανε στο Σύνταγμα δε θα χόρταινε. Αλλα η μετάνοια είναι αρετή.

Τι άλλο να σχολιάσω, εξαντλήθηκα! Δεν είμαι και εκεί και δεν έχω ξάδερφο τον μοντέρ να του πω να μου στείλει το υλικό και αντίο ζωή. Πάντως, αναμένω μια μέρα να μάθω όλη την αλήθεια – ναι, έχω πει πως δεν έχω ζωή- για να κοιμηθώ ένα βράδυ ήσυχη.

Τέλος, μην χάσετε τους Κου -Κου, έστω ένα απόσπασμα στο YouTube. Σίγουρα θα ρωτήσουν τη Ντέμη αν έφαγε σαλάμι. Έχω μεγαλώσει με Λαμπίρη, ξέρω τις βασικές ερωτήσεις.

**Πάντα μπορείτε να ακολούθησετε το κλικ. Αυτή τη φορά, όμως, κάντε το, ήμουν σοβαρή και εξοργισμένη.

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODYzMzI5NzQ4NzkyNzE5?igshid=1kh9jx3tfvnv2