Το ΕΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του στην 83η ΔΕΘ

Στην 83η ΔΕΘ, που πραγματοποιείται από τις 8-16 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών των μελών του.

Η συμμετοχή του ΕΒΕΘ στην ΔΕΘ, με επιδότηση των μελών του, θα φιλοξενηθεί μαζί με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της χώρας στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στα Περίπτερα 2 και 3.

Η επιδότηση συμμετοχής των μελών του ΕΒΕΘ καλύπτει όλα τα σχετικά έξοδα εκτός από το κόστος του ομοιόμορφου βασικού εξοπλισμού του κάθε σταντ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιρειών, που θα είναι εκθέτες στον εκθεσιακό χώρο του ΕΒΕΘ, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για ένα χρόνο και να έχει εξοφλήσει πλήρως τόσο τη συνδρομή της στο Επιμελητήριο, όσο και τα τέλη ΓΕΜΗ μέχρι και το τρέχον έτος.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσες επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ θέλουν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και ώρα 09.00 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 09.00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.