Το 1ο Ναυτιλιακό Forum έρχεται «Στον Αέρα» του Newn Webradio

To 1ο Ναυτιλιακό Forum με θέμα, Ναυτιλία και Διεθνείς προκλήσεις, είναι γεγονός και είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος και ο Αναστάσιος Μάρας θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή «Στον Αέρα» με την Βιβή Κοτσαπουϊκίδου και τον Αλέξανδρο Γκαντώνα, την Τετάρτη 30/1, 19:00-20:30 και θα μιλήσουν για το 1ο Ναυτιλιακό Forum.

Ο Δημήτριος Βασιλόπουλος είναι Πλοίαρχος Β του Εμπορικού Ναυτικού, με μακρόχρονη εμπειρία σε φορτηγά και επιβατηγά πλοία. Απόφοιτος της Α.Ε.Ν Οινουσσών. Προσκεκλημένος Καθηγητής St. Thomas Polytechnic OMSGSA & Διδάσκων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας / Σχολή Πλοιάρχων. Διδάσκων / Εισηγητής e-learning του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

 

Ο Αναστάσιος Μαράς είναι Διδάκτωρ και Μεταδιδάκτωρ Θεολογίας, όπως και Πτυχιούχος Βιβλιοθηκονομίας. Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ορθόδοξη Χριστιανική Θεολογία και Θρησκευτικός Πλουραλισμός» του «Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου» και σε Προγράμματα του ΕΤΟΠΑ του Πανεπιστημίου Πειραιά. Επίσης, είναι Αρχισυντάκτης του Επιστημονικού Περιοδικού Πάπυροι, της Ακαδημίας Θεσμών και Πολιτισμών.