“Τρεις και ο κούκος.”

επιμέλεια: Κασσιανη- Παυλινα Παυλιδου

Έφυγε η Μαριάννα και δεν έκανα πάρτι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δε στεναχωρήθηκα και νομίζω της άξιζε και γενικά θα κλείσω την εμμονή μου σημειώνοντας ότι άνθρωπος με σημαία τη βαρεμάρα δεν πήγε μπροστά κανείς!

Χάσατε και την περιγραφή της ομαδικής που τσίριζαν. Δεν θα περιέγραφα βέβαια σε καμία περίπτωση, γιατί με τόσες φωνές μόνο να κοιτάω το κενό ήθελα και να ακούω το θρόισμα των φύλλων.

Πόσο ενοχλητική  φωνή η Μαρλεν. Τόσος κόπος για να μας προκαλέσει πονοκέφαλο. Ας της έλεγε κάποιος πως ήδη την αντιπαθούμε, δεν υπήρχε λόγος να ξελαριγγιαστεί. Αχ, τα θυμάμαι και χάνω την ψυχραιμία μου. Έκανε και παράπονα που δεν ενημέρωσε ο Γιώργος ότι θα τη βάλει αρχηγό. Ας αποφασίσει, όμως, τη μία γκρινιάζουμε γιατί δεν την έβαλε και την άλλη γιατί την έβαλε.

Πάντως δίκαια έχασαν και το είδαμε. Ευτυχώς έγινε έτσι και μπορέσαμε να δούμε το πιάτο ασυλίας του Διονύση. Είναι πολύ συμπαθητικός, αλλά αυτή η πράσινη κοιλάδα στη μέση του πιάτου γιατί;; Ποιος θα την έβλεπε και θα τη λιγουρευόταν; Και δίπλα στο αρνάκι; Κρίμα!!

Πέρασαν οι μέρες και ελάχιστοι έμειναν. Και πώς να κερδίσει ο Σταυρής αφού κανείς αντιπαθητικός δεν έμεινε στο παιχνίδι.

Αααχ σκέφτομαι πόσο κρίμα που δε μπορείτε να δείτε τη φάτσα μου. Α, αλλά μπορείτε.

Εδώ: https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODYzMzI5NzQ4NzkyNzE5?igshid=197ewcnyj2ant&story_media_id=2292391312203585067_532455614