Τσακαλώτος: «Οι αριστεροί και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μεγαλόκαρδοι!»

Πώς απάντησε στην κριτική που του ασκήθηκε από τον Γ. Κουτσούκο της ΔΗΣΥ για την τοποθέτηση του Γ. Κουτεντάκη στη θέση του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους.
«Η Αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μεγαλόκαρδοι! Ως ΠΑΟΚτσής δέχομαι ότι ο καλύτερος πασαδόρος στο βόλεϊ και δεν έπαιζε και στην ομάδα ήταν ο Μουστακίδης!», είπε στο περιθώριο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο υπουργός και πρόσθεσε: «τέτοια ερώτηση που μου κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσακαλώτος για να υποστηρίξει τη τοποθέτηση του κ. Κουτεντάκη αφού του έπλεξε το εγκώμιο, επικαλέστηκε το τι έγινε πριν τον κ. Λιαργκόβα, λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος είχε αποπέμψει τη κ. Μπαλαφούσια επειδή είχε τολμήσει να πει πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

«Αντιπαρέρχομαι τα κρύα ανέκδοτα του υπουργού τα έχει κάνει εισαγωγή από εκεί που σπούδασε!», απάντησε ο κ. Κουτσούκος που επέμεινε στις καταγγελίες του πως δεν έπρεπε να τοποθετηθεί ο πολιτικός υφιστάμενος του υπουργού σε αυτή τη θέση.

«Τουλάχιστον τα δικά μου είναι αστεία τα δικά σας είναι ξινά», αντίτεινε ο κ. Τσακαλώτος προκαλώντας την ενόχληση του ερωτώντα βουλευτή.