Υπογράφηκε η μετάταξη 30 υπαλλήλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμαριάς

Στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη, συναντήθηκαν χθες, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το πρωί, 30 υπάλληλοι της  Κοινωφελούς Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.ΚΑ.), οι οποίοι είχαν αιτηθεί την μετάταξή τους σε υπηρεσίες του Δήμου.

Στη συνάντηση που  ήταν παρόντες η γενική γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρασίνου και Ανακύκλωσης, Στέλιος Ματσαρίδης, ανακοινώθηκε και υπογράφηκε από τον Δήμαρχο κ. Δαρδαμανέλη η απόφασή του για τη μετάταξη των πρώην υπαλλήλων της ΚΕΔΚΑ  σε θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου οι οποίοι θα καλύπτουν υπηρεσιακές ανάγκες στη Διεύθυνση Καθαριότητας. 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους και ζήτησε να συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες τους για τον Δήμο και τους δημότες.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους και θα διεκδικεί μαζί τους οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και του νομικού πλαισίου και ζήτησε από αυτούς να ανταποκρίνονται με ευσυνειδησία στα καθήκοντα τους ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες.