Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – 43χρονη πέταξε σκυλάκι από τον 7ο όροφο!

Γείτονες κατήγγειλαν ότι άκουγαν κραυγές ζώων και θεώρησαν ότι τα κακοποιούσε.
Με βάναυσο τρόπο βρήκε θάνατο ένα κουτάβι στην περιοχή του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, όταν μια 43χρονη το πέταξε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας.

Η 43χρονη συνελήφθη και εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και βασανιστήρια, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το περιστατικό έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν η γυναίκα φέρεται ότι πέταξε το κουτάβι από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας όπου ζει με συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ίδια έχει και ένα δεύτερο κουτάβι. Την ίδια ώρα, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι άκουγαν από το διαμέρισμα της 43χρονης κραυγές ζώων και σχημάτισαν την εντύπωση ότι τα κακοποιούσε.

Πήρε αναβολή για τη Δευτέρα

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, η συλληφθείσα ζήτησε και πήρε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τη νόμιμη αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι ύποπτη φυγής και την άφησε ελεύθερη.

Στο μεταξύ, η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη – Βοηθήστε», ανακοίνωσε ότι το δεύτερο κουτάβι που κατασχέθηκε από την αστυνομία, ήδη υιοθετήθηκε από φιλόζωη εθελόντρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / protothema.gr