Φώφη Γεννηματά: «Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Φώφη Γεννηματά
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών. Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυτοδιοίκηση, στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτό τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη, το ΚΙΝΑΛ, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της Δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την «φυγή» του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας πως «λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα αλλά και για τη χώρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτήν τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».