«Χάλκινη» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

«Μάγεψε» για ακόμα μια φορά η Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, κατακτώντας  το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ.

Η Στεφανίδη, ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4.70μ. τα οποία και πέρασε με την πρώτη, στη συνέχεια ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 4.75μ και με την τρίτη τα 4.80μ. Μετά ο πήχης πήγε στα 4.85μ. όπου τόσο η Μόρις όσο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφεραν να περάσουν, σε αντίθεση με τη Σιντόροβα που τα ξεπέρασε με την πρώτη! Έτσι, η Στεφανίδη και η Μόρις αποφάσισαν να πάμε στα 4.90μ. για τις άλλες δύο προσπάθειες τους. Η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει και έτσι, έμεινε με το χάλκινο μετάλλιο.

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μέσω του twitter του, γράφοντας: «Η @KatStefanidi συνεχίζει να πετάει ψηλά και να μας κάνει υπερήφανους. Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρεις στην Ελλάδα».

Ενώ και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει να  βρίσκεται σταθερά στο βάθρο των νικητών και να μας χαρίζει έντονες συγκινήσεις.

Το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου επιβεβαιώνει ξανά ότι είναι αθλήτρια παγκόσμιου διαμετρήματος και φέρνει πάλι στο μυαλό όλων μας την  Ελλάδα που προσπαθεί, την Ελλάδα που διακρίνεται.

Για  μια ακόμη φορά, την ευχαριστούμε για τα συναισθήματα χαράς και Εθνικής υπερηφάνειας  που μας γεμίζει και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να κατακτά όλους τους στόχους που θέτει».