Χάντμπολ: Φεύγει για Αυστρία η Εθνική Ανδρών

Αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, ώρα 17:30 θα συγκεντρωθεί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup» το Μπαχρέιν στις 5/1 (19:00) και την Αυστρία στις 6/1 (16:00)

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-27/1 σε Δανία και Γερμανία.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών είναι προγραμματισμένες τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 10-11 (εντός) και 13-14 (εκτός) με αντίπαλο την Τουρκία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω 16 αθλητές: Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μπάγιος, Παπαδιονυσίου, Μυλωνάς (ΑΕΚ), Ζλατάνος (Διομήδης Άργους), Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάϊμ- Γερμανία), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστας Βιολιτζή