Χριστοδουλάκης: «Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή»

Ο μανώλης χριστοδουλάκης

Στην ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. «Η απόφαση της Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν πολιτική και όχι προσωπική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Γιώργος Καμίνης ολοκλήρωσε δύο επιτυχημένες θητείες στο Δήμο Αθηναίων, με μάχες απέναντι στη  Χρυσή Αυγή, διακύβευμα που θέσαμε από την πλευρά μας ως μείζον και στη μάχη των Ευρωεκλογών. Προερχόμενος εκτός των στενών κομματικών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό του προφίλ, σηματοδοτεί τη διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου. Σηματοδοτεί το άνοιγμα μας και ένα ισχυρό κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, για να ανασυγκροτήσουμε ξανά έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα μας», δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης, ενώ πρόσθεσε «Η ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συστράτευσης για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας.
Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή. Άλλωστε αυτό που αφορά τους πολίτες είναι η πολιτική ατζέντα και όχι οι εσωκομματικές διεργασίες».

«Η μέριμνα και η αγωνία μας στο εξής είναι να φτάσει στους πολίτες το δικό μας σχέδιο, εξειδικευμένο, κοστολογημένο, καταρτισμένο προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή», κατέληξε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.