Χριστοδούλου: Να κάνουμε πράξη τα λόγια μας

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει μπροστά του έναν «τελικό», αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (15.45) τον Χολαργό, εκτός έδρας.
Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε στο rethymnobc.gr για το μεθαυριανό ματς, τονίζοντας την κρισιμότητα του: «Όπως και πριν έτσι και τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι «τελικός». Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα και να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τους αντιπάλους μας, ώστε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, να τρέξουμε και να διεκδικήσουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα από τον Πανιώνιο Βίκος Cola και σημείωσε πως θα πρέπει να κάνουν πράξη τα λόγια τους, φέρνοντας τη νίκη. «Σίγουρα το κλίμα ήταν βαρύ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Περιμέναμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε τις πιθανότητες μας και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε. Υπάρχει πίστη για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό, αφού το «δίποντο» είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση μας.
Πρέπει πλέον να κάνουμε πράξη τα λόγια και τα πιστεύω μας, ώστε να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής. Με μία νίκη θα πάρουμε ξανά την ψυχολογία και θα ανατρέψουμε τα δεδομένα».