Χρυσαυγίτης βουλευτής κάλεσε τον στρατό να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

Βούτσης: «Η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε πραξικόπημα…»
Νέα πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση ο οποίος κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πάνο Καμμένο, αίτημα το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην Ολομέλεια αλλά και την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βουτσή που ζήτησε έκτακτη διάσκεψη για κυρώσεις στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο χρυσαυγίτης βουλευτής ζήτησε «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Ο κ. Μπαρμπαρούσης “επιτέθηκε” και κατά του Π. Καμμένου θυμίζοντας από το βήμα της Βούλης κάποιες παλιότερες δηλώσεις του υπουργού Εθν. Άμυνας, με τον βουλευτή της Χ.Α να σχολιάζει:

«Εάν έχεις φιλότιμο μπορείς να ρίξεις την κυβέρνηση. Αντί να έρθεις όμως πάνω στο Βουκεφάλα για να σώσεις τη Μακεδονία, θα έρθεις με φουστίτσα κλαρωτή πάνω σε πόνυ».

«Τα προηγούμενα είναι πράγματα που δεν έχουν ξανά ακουστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, έπεσαν οι μάσκες», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε σε έντονο ύφος ότι η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε πραξικόπημα του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι «θέλω να είμαι σαφής και δίκαιος γιατί είναι κρίσιμη στιγμή» και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε σε κλιμάκωση του λόγου από τη Χρυσή Αυγή, η οποία είναι σχεδιασμένη διχαστική και θέλει να προκαλέσει διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή.