Ωραιόπουλος κατά Ζάχαρη: «Τα λίγα λόγια Ζάχαρη»

Με αφορμή τα έργα του Δήμου για την ανακατασκευή και συντήρηση των λεωφόρων Βενιζέλου και Ανδρέα Παπανδρέου από την οδό Λαγκαδά μέχρι την περιφερειακό οδό, διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι Λάζαρος Ωραιόπουλος και Ηλίας Ζάχαρης, υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Νεάπολης Συκεών.

Ο Ηλίας Ζάχαρης αναφερόμενος στο έργο, αφού απευθύνθηκε στη σημερινή διοίκηση, μέσω ανακοινωσής του, έκανε νύξη και για τον Λάζαρο Ωραιόπουλο: «Και παρεμπιπτόντως, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Λάζαρος Ωραιόπουλος, ο οποίος προχθές κατάγγειλε το έργο ως προεκλογικό, τι είχε ψηφίσει, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. για την έγκριση του πρακτικού του διαγωνισμού στις 12 Οκτωβρίου 2018;

Διότι από το πρακτικό της Οικονομική Επιτροπής προκύπτει ότι ψήφισε ΝΑΙ. Πότε έγινε προεκλογικό το έργο; Όταν τον διόρισε ως υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ;».

Ο Λάζαρος Ωραιόπουλος και η παράταξη «Άλμα στο μέλλον» δεν άφησαν τις δηλώσεις να περάσουν απαρατήρητες. Χαρακτηριστικά σε επιστολή του ο κύριος Ωραιόπουλος ανέφερε:

«Ο κύριος Ζάχαρης φανερώνει με κάθε ευκαιρία ότι ο υψηλότερος στόχος του στις δημοτικές εκλογές, άπιαστος ωστόσο με την τακτική που έχει επιλέξει,  είναι η δεύτερη θέση και όχι η νίκη και η διοίκηση του δήμου μας. Γι’ αυτό αντί να αντιπολιτεύεται τον δήμαρχο και την επί 25 χρόνια δημοτική αρχή, επιδίδεται συνεχώς και πολυλογώντας σε άστοχες , ανούσιες και αβάσιμες επιθέσεις εναντίον μας.

Τελευταία φοβερή έμπνευση του είναι η δήθεν αντίφαση που ανακάλυψε στο γεγονός ότι καταγγείλαμε την ανακατασκευή της οδού Ανδρέα Παπανδρέου ως προεκλογικό πυροτέχνημα, ενώ είχαμε ψηφίσει υπέρ του έργου στην οικονομική επιτροπή. Δε μπορεί να αντιληφθεί ότι η κριτική για τον προεκλογικό χαρακτήρα της ενασχόλησης του κ. Δανιηλίδη με την οδό Α.Παπανδρέου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ επί εννέα χρόνια ο δήμαρχος αρνούνταν να υλοποιήσει το έργο με αστείες δικαιολογίες, επέλεξε να ανακινήσει τις διαδικασίες σήμερα, ακριβώς λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου .

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η οδός Ανδρέα Παπανδρέου δε χρειάζεται ανακατασκευή. Αυτός είναι και ο λόγος που υπερψηφίσαμε την υλοποίηση του έργου και δηλώνουμε ότι θα ψηφίζουμε οτιδήποτε είναι για το καλό του δήμου και των δημοτών μας. Αν αυτά είναι τα επιχειρήματα που διαθέτει, τότε είναι κατανοητή η αδυναμία του να βάλει τον πήχη ψηλότερα και να αρκείται σε μια παρουσία που θα τον βοηθήσει να διασώσει τα προσχήματα.

Εμείς όμως στοχεύουμε να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε το Άλμα στο Μέλλον για τον δήμο μας και για τους συμπολίτες μας κερδίζοντας και στον πρώτο γύρο των εκλογών. Γι’ αυτό θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι στο καθεστώς Δανιηλίδη, αλλά συγχρόνως και αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη, όταν μπορεί να βελτιωθεί η ζωή των δημοτών μας.

Τέλος, έχουμε δύο απορίες από την ανακοίνωση του κ.Ζάχαρη :

  1. Τον ενοχλεί που θέλουμε την ανακατασκευή της οδού Ανδρέα Παπανδρέου ή που καταγγέλλουμε τον κ.Δανιηλίδη για την προεκλογική του αφύπνιση;
  2. Έναν κ.Ζάχαρη που ήταν πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ τον γνωρίζει; Ήταν εξίσου ακομμάτιστος κι εκείνος;».