Ωραιόπουλος: Ψηφοδέλτιο ιδανικό για ένα «Άλμα στο Μέλλον»

Τη σύνθεση του συνδυασμού του «Άλμα στο Μέλλον» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Λάζαρος Ωραιόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους στα τοπικά συμβούλια, πέρασε την πόρτα του Πρωτοδικείου το βράδυ της  Κυριακής 5 Μαΐου παραδίδοντας τον πλήρως καταρτισμένο συνδυασμό του στις δικαστικές αρχές της πόλης.

«Είναι ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό που στελεχώθηκε από  σημαντικές προσωπικότητες από τη Νεάπολη, τις Συκιές, τον Άγιο Παύλο και το Ρετζίκι. Όλοι είμαστε άνθρωποι με όραμα για τον τόπο μας με διάθεση να παραδώσουμε στους δημότες το δήμο που τους αξίζει. Έχουμε πλήρες και απόλυτα εφαρμόσιμο σχέδιο για να ζουν όλοι στο δήμο μας με ασφάλεια, σε καθαρές γειτονιές, με ανοιχτά μαγαζιά, με σχολεία και χωρίς ταλαιπωρία στην καθημερινότητα τους. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Άλμα στο Μέλλον και γνωρίζουμε τον τρόπο για να το πράξουμε. Έχουμε πάνω από όλα τον πολίτη στον οποίο θα αποδώσουμε κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία του δήμου μας για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του», τόνισε  ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Λάζαρος Ωραιόπουλος, και συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το ψηφοδέλτιο μας, όπου συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με μεγάλη διάθεση προσφοράς. Τώρα ξεκινά η τελική φάση του αγώνα μας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στο Δήμο μας, να φέρουμε νέες δυνάμεις στο προσκήνιο, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους. Καλώ τους συνδημότες μας να συζητήσουν με όλα τα μέλη του συνδυασμού μας το πρόγραμμα μας , να μας εμπιστευθούν  και να μας δώσουν τη δύναμη να πούμε ένα ‘’Φτάνει πια’’  σε μία διοίκηση που τείνει να  γίνει καθεστώς», κατέληξε ο κ. Ωραιόπουλος.