“Θέλω να με θές, μόνο όταν εσύ το θέλεις;”

Αγαπημένες μου κάψουρες,

Σας χαιρετώ πως μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω στα καλύτερα και εάν δεν είστε, να βρείτε ένα τρόπο να νιώσετε καλύτερα. 🙄

Αυτή την Κυριακή 12/5 και την Δευτέρα 13/5 δεν θα έχουμε την προγραμματισμένη μας καψουρικη εκπομπή, παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας προτείνω κάτι. Επιλέξτε ένα τραγούδι που σας εκφράζει αυτή την περίοδο, κλείστε τα μάτια σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Απολαύστε την μελωδία και τον στίχο των τραγουδιών και κάντε πράξη ότι σκέφτεστε και πραγματικά επιθυμείτε.

Οι επιθυμίες και τα θέλω μας, συνήθως δεν συμπίπτουν με τα άτομα που θα επιθυμούσαμε να ένιωθα το ίδιο. Προτού τους κατηγορήσεις, μήπως και εσύ δεν επιθυμείς κάποια άτομα που σε επιθυμούν;

Και στην τελική πως να κρίνεις κάποιο για όλα όσα δεν μπόρεσε ή φοβήθηκε να σου δείξει ή πολύ απλά δεν ήθελε. Γιατί αν ήθελε να είναι μαζί σου θα ήταν αγαπημένοι φίλοι, οποίος δεν θέλει το δείχνει με την απουσία και την σιωπή τους.

Όσο για το ίσως, δεν ξέρω αν ταιριάζει στην ανθρώπινες σχέσεις, δηλαδή τι λες: ” Ίσως να τον θέλω ή να την θέλω αλλά δεν ξέρω; Όταν δεν ξέρεις, μάθε! Δεν είναι οι άνθρωποι παιχνίδια να δοκιμάζεις πως είναι ή αν ταιριάζει σε εσένα και μετά να τον πετάς.
Είναι καλύτερα να διαβάζεις τις οδηγίες πριν παίξεις ένα παιχνίδι! Αν από την άλλη επιθυμείς να παίζεις με τις ανθρώπινες ψυχές, θα δούμε ποιός θα είναι ο νικητής”.

Κάψουρες μου, εύχομαι να θέλετε και να έχετε αυτό που τόσο επιθυμείτε και αυτό να σας θέλει ακόμα πιο πολύ, αυτή είναι καψούρα και ζήστε την. Τα παιχνιδάκια είναι για αυτούς που ακόμα δεν έχουν βρει τις σωστό “παιχνίδι” στην ζωή τους και ακόμη αναλώνονται ή πολύ χειρότερα συμβιβάζονται.

Καλησπέρα, Καλημέρα και Καλή Βραδιά κάψουρες μου, ανάλογα με την ώρα που διαβάζετε αυτό το άρθρο. 😂😘

Φιλιά 💋
Η καψούρα σας 🤭
Ειρήνη Αρτάκα ❤️