Περιφερειακές εκλογές σήμερα στο Newn Webradio

Σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου στην εκπομπή Ανοιχτά Μικρόφωνα, φιλοξενείται ο δικηγόρος Σπύρος Στατήρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Πράξεις για την Μακεδονία”.

Η εκπομπή ξεκινάει στις 20:30.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το βιογραφικό του κ. Στατήρη:

“Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979. 50ο Νηπιαγωγείο, 36ο Δημοτικό, 17ο Γυμνάσιο/Λύκειο: οι πρώτοι αριθμοί και σταθμοί γνώσης. 1998: Εισαγωγή στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ και από το 2003 δικηγόρος Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν 4 χρόνια σπουδών και εργασίας στο Άμστερνταμ (Μεταπτυχιακός Τίτλος στις Πολιτικες Επιστήμες το 2006), αλλά από το 2008 και μετά, κύρια βάση δραστηριότητας η Θεσσαλονίκη Σύζυγος της Σοφίας και μπαμπάς της Λήδας Δρομέας αποστάσεων μεσαίων και μεγάλων -όχι ultra, γιατί αυτοί που ξέρουν θα μας ψέξουν και δικαιολογημένα Ποδηλάτης αστικός, και πλέον, κυρίως εαρινός.

Βιβλιόφιλος, κινηματογραφόφιλος, αλλά και ποδοσφαιρόφιλος.

Μέλος του Συντονιστικού του ΚΙΝ.ΑΛ στην Καλαμαριά Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πολιτών για τις Βιώσιμες Μετακινήσεις για τη Θεσσαλονίκη (PE4 Trans) από το Φεβρουάριο του 2019, με εταίρο το Αριστοτέλειο ΠΘ, στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG Europe. Αρθρογραφώ αδιάλειπτα από το 2015 για ό,τι μου τρώει την ψυχή”.