“Η επόμενη μέρα”

Άρθρο γνώμης του Παναγιώτη Καρασσαβίδη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Σε λίγες μέρες έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι βέβαιο ότι η πόλη έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ ένα ξεκάθαρο σχέδιο για το μέλλον.

Δυστυχώς παρά τις πολλές υποψηφιότητες ελάχιστοι μιλάνε για τα θέματα της καθημερινότητας του δημότη. Εμείς στη παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» επιλέξαμε να αποφεύγουμε τη στείρα αντιπαράθεση που τις περισσότερες φορές πηγάζει από κομματικές και προσωπικές διαφορές και κόντρες. Οι προτάσεις μας είναι αυτοδιοικητικές και μόνο, και έχουν γνώμονα την άμεση επίλυση των προβλημάτων του δήμου από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων.

Θεωρούμε ότι μια θετική, αναπτυξιακή ατζέντα είναι η μόνη που μπορεί να έχει επιτυχία, με καθαρές και απλές λύσεις που προέρχονται από τα βιώματα μας ως δημότες που ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλονίκη. Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, οι συγκοινωνίες, οι ελεύθεροι χώροι και οι χώροι στάθμευσης είναι ψηλά στην ατζέντας μας καθώς τα θεωρούμε προαπαιτούμενα για να λυθούν και τα υπόλοιπα ζητήματα και η πόλη να πάρει μια μεγάλη ανάσα που τόσο έχει ανάγκη.

Λύνοντας τα παραπάνω θα μπορέσουμε επιτέλους να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και τη μιζέρια, να αφοσιωθούμε σε νέους στόχους, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τον ρόλο που μας πρέπει στην ευρύτερη περιοχή και να ανοίξουμε νέες προοπτικές.

Οι επερχόμενες εκλογές είναι λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ σε ανθρώπους σκληρά εργαζόμενους και δημιουργικούς, που έχουν πραγματική αγωνία για την Θεσσαλονίκη να αναλάβουν το σημαντικό έργο της διοίκησης της πόλης μας. Θεωρώ ως υποψήφιος με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ότι ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας και να οδηγήσουμε τη Θεσσαλονίκη μας στη επόμενη μέρα.