Φρέσκο αίμα στην Εθνική ομάδα

Επιμέλεια: Κατερίνα Χριστοπούλου

 Η Εθνική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο 12/10 την Ιταλία και μόλις τρεις μέρες μετά την Τρίτη 15/10 την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Καθώς το έργο της ομάδας είναι δύσκολο και έχοντας υπόψιν τις πρόσφατες εμφανίσεις της, που αν μη τι άλλο μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ προχώρησε σε αλλαγές.

Έκλπηξη προκάλεσε η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να αφήσει εκτός αποστολής τους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ανδρέα Σάμαρη και Βασίλη Τοροσίδη. Αντίθετα κάλεσε πολλούς νέους παίχτες.

Μέσα σε αυτούς είναι ο Σωκράτης Διούδης και Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ επέστρεψαν και οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Δώνης, Ρέτσος και Γαλανόπουλος.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Φαν’τ Σχιπ κανένας παίκτης δεν έχει χάσει την θέση του στην ομάδα οριστικά. Τόνισε ότι με τα σημερινά βαθμολογικά δρώμενα και την προσπάθεια της Εθνικής στην προκριματική φάση για το EURO του 2020 ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες νέους σε ηλικία, ταλαντούχους και ενδεχομένως ικανούς να προσφέρουν αγωνιστικά στην ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι : Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας και Ρέτσος.