Ποια είναι η συντακτική ομάδα του Off The Record News;

20+7 νέες και νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο), από 19 μέχρι 34 ετών. 19 κυρίες και 8 κύριοι. Όλες και όλοι με (πολλά, πάρα πολλά) πτυχία, δουλειές (μόνιμες ή και όχι), πλούσια ενδιαφέροντα, δραστήρια άτομα, κοινωνικά ενεργά, με ανήσυχο πνεύμα. 

Προσωπικότητες ανοιχτές στις προκλήσεις. Χαρακτήρες καθημερινοί που όμως δεν το βάζουν κάτω. Είμαστε άτομα με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς πολιτικά κόμπλεξ. Ιδεολογικά ανήκουμε σε όλο το δημοκρατικό φάσμα. Από την προοδευτική αριστερά μέχρι το πατριωτικό κέντρο και από εκεί μέχρι την λαϊκή δεξιά. Και ορισμένοι… απολιτίκ! Άλλωστε, ”Στην Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!” Πέρα από τους 27, συνεργαζομάστε με τουλάχιστον ακόμη 19 έξυπνες και λαμπερές νεανικές φιγούρες, στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και όχι μόνο Ελλάδα και Κύπρο, μα και εξωτερικό. Ορισμένοι εμπειρότεροι σε αυτό που κάνουν, άλλοι όχι τόσο ακόμη, μα όλες και όλοι  ”παίρνουν την πέτρα και την στύβουν”… Ίσως και ”ηγέτες του αύριο”.

Είναι οι:


Χριστίνα Γιαννέλου 

Αναστασία Νικολοπούλου 

Άρτεμις Κ. Γεωργίου 

Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου

Μαρία – Ωραιοζήλη Φ. Κουτσουπιά

Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή

Παπά Μαίρη

Mπακογιάννη Μαρία

Ιφιγένεια Μανίτσα

Μαρία – Ειρήνη (Ρενάτα) Πολύζου

Παναγούλια (Λίλη) Βασιλική 

Δαουτάκου (Κατερίνα) Αικατερίνη 

Αναστασία Κάννη

Δάφνη Τσιπιτσή

Δάφνη Νούση

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Νταγκίνη

Μαγδαληνή (Μάγδα) Χόνδρου

Ντάμπου Μαρία

Αρτακα Ειρήνη

Αντώνιος (Αντώνης) Μπάγιος

Δημήτριος (Δημήτρης) Τζανιδάκης

Γρηγόριος (Άκης) Γιαννούλης

Βύρωνας (Βύρων) Κρετσόβαλης

Μιχαήλ Ηλ. Θεοχάρακης

Βασίλειος (Βασίλης) Νικολαΐδης

Πέτρος Χαριζακλής 

και ο

Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς


Γυναίκες και άνδρες του σήμερα, όχι του χθες. Άτομα γεμάτα όνειρα και πάθος… στην τελική, άνθρωποι που αγαπάνε την ζωή. ΑΥΤΕΣ/ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! 7η σεζόν λοιπόν και… προχωράμε! Πάντα ψηλά, πάντα μπροστά! Για όλα εκείνα που από κοινού αγαπάμε! Enjoy us, ladies and gentlemen. The details always tell the story.