Έρχεται τo “Weekend” στο Newn Webradio

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη.. μέρες αφιερωμένες στη καθημερινότητα. Μέρες που απλά περιμένουμε να περάσουν για να δώσουν την θέση τους στην πολυαγαπημένη μας Παρασκευή.

Όταν λοιπόν φτάνει η Παρασκευή υπάρχει άλλη διάθεση. Η μέρα που συσσωρεύει τη πίεση όλων των προηγούμενων ημερών, ή αλλιώς η μέρα πριν το Σαββατοκύριακο.

Σε αυτή τη μέρα ερχόμαστε και εμείς να αποφορτίσουμε όλους εσάς! Κάθε Παρασκευή λοιπόν, 7-9 μμ. θα σας συντροφεύουμε και θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Θα μιλάμε για την ζωή στην Θεσσαλονίκη, για την κίνηση στη πόλη, για τα δρώμενα της πόλης εβδομαδιαία σε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, αλλά πάνω απ’ όλα ρίχνοντας τα φώτα στη «φοιτητοζωή» της πόλης.

Το δυναμικό φοιτητικό κοινό σε συνδυασμό με την πλούσια ζωή που διαθέτει η Θεσσαλονίκη, θα είναι ο κινητήριος μοχλός μας για σχολιασμό γύρω από αυτά. Μέσα από έρευνες, μέσα από συνεντεύξεις αλλά και γεγονότα που θα απασχολούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μας δίνουν πάτημα για σχολιασμό.

Εκτός δεν θα μπορούσε να μείνει και η αναφορά στον αθλητισμό. Για το ανδρικό κοινό, η Παρασκευή είναι ο προπομπός των αθλητικών γεγονότων που ακολουθούν μέσα στο Σ/Κ εντός και εκτός Ελλάδας. Σε αυτά θα στεκόμαστε και εμείς με σχολιασμό γύρω από τα δρώμενα.

Και επειδή μιλήσαμε για αποφόρτιση πιο πάνω, μετά την επικαιρότητα πάνω στην οποία θα παρουσιάζουμε την οπτική μας, θα ακολουθεί ένα γεμάτο 45λεπτο μέσα στο οποίο μουσικές επιλογές οι οποίες θα μας συντροφεύουν και η κουβέντα με ακροατές σε ένα πιο δια δραστικό πλαίσιο, θα δώσουν τον χαλαρό χαρακτήρα τον οποίο επιθυμούμε.