”Σαν τη γάτα με τον σκύλο…” δημοσιογραφικό και ραδιοφωνικό ΣΤΟΥΚΑΣ!

Fireworks… ΤΣΟΥΦ! Την Τρίτη 10/12 σας σερβίρουμε το τελευταίο μας infotainment προϊόν μας για εφέτος με μια σειρά δυνατών καλεσμένων και επίκαιρων θεμάτων. Σταθερά μαζί μας οι 2άδα που έχει πιάσει… στασίδι, οι κ.κ. Τζανιδάκης Δημήτρης και Μπάγιος Αντώνιος.

Η Νικολοπούλου Αναστασία, νομικό και ΜΜΕδικο ΣΥΓΚΛΟ all the way, παρεμβαίνει τηλεφωνικά, διότι σημαντικές υποχρεώσεις την κρατάνε μακριά μας, αλλά την αγαπάμε!!!

Η εκπομπή εκτάκτως θα κρατήσει λιιιιιγο παραπάνω, αντί για 5-7 θα είμαστε on air 4-7 (7και10). ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Για να χορτάσετε! Χαμός θα γίνει…

Θα σχολιάσουμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με αρκετές δόσεις καλού χιούμορ και ποιοτικές μουσικές. Μαζί μας οι εκλεκτές και ιδιαίτερες, νεαρές κυρίες:

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, γεννήθηκε στη Βέροια όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της, η   οποία και διατηρεί   σήμερα τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης με 3 αίθουσες, ενώ ο πατέρας της διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΕΒΕ (Κινηματογραφική Ένωση Βορείου Ελλάδος) για πολλά χρόνια. Η μητέρα της, Γεσθημανή, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι Αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας καθώς και Αντιπρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότης Κυριών Βεροίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor (BA Hons in Business  Administration) καθώς και Master (MSc  in  Management) του Πανεπιστημίου του Sheffield  με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες ενώ στο βιογραφικό της έρχονται να προστεθούν σεμινάρια που αφορούν στο Μarketing και στις Δημόσιες Σχέσεις. Από το 2005 μέχρι και σήμερα διατηρεί το δικό της γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας που έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού Επιπέδου Συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η ομάδα της απαρτίζεται από στελέχη, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με εμπειρία, γνώση, δημιουργικότητα,και   υψηλή   αισθητική, ακολουθώντας  ως στρατηγική την αξιοποίηση   καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών που συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό μοντέλο. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα κοινά και παρουσιάζει πλούσια δράση στην κοινωνική ζωή του τόπου. Είναι Πρόεδρος την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ημαθίας (παράρτημα ΠΟΜΙΔΑ), Αντιπρόεδρος και Γραμματέας στο ΣΙΚΚΕΔ (Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, κέντρων διασκέδασης & ψυχαγωγίας Βέροιας και μέλος του Μητρώου Στελεχών. Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Ημαθία. Τέλος, είναι μέλος της Ομάδας για τα κόκκινα Δάνεια στον Τομέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ.

Η Κυβέλη Μάρδα. Είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος-MSc Health Management and Leadership από το πανεπιστήμιο του Sheffield όπως και κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος από την σχολή διοίκησης, του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων . Η Κυβέλη σήμερα, παράλληλα με τις σπουδές της, δραστηριοποιείται στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στην εταιρία Οviview όπως και στο σωματείο ”Egnatia enterprise and economic Μovement”. Την τελευταία δεκαετία έχοντας ως βασικό στόχο ,την ενασχόληση της με τα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης όπως και στον αναπτυξιακό κλάδο των επιχειρήσεων απασχολήθηκε ως ασκούμενη στις διοικήσεις διάφορων επιχειρηματικών φορέων της πόλης όπως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο όπως και στην Αναπτυξιακή Εταιρία Lever του ομίλου ”Σαμαράς και Συνεργάτες, τεχνικοί μηχανικοί και συμβουλοι επιχειρήσεων”.

Η Φαίη (Φωτεινή) Κυριακίδου. Είναι 29 ετών. Ο πατέρας της κατάγεται από την Αθήνα και η μητέρα της από την Αρτα όπου και εκεί μεγάλωσε μέχρι την αποφοίτησή της από το 4ο Γενικό Λύκειο της πόλης. Μεγάλωσε σε μία αστική οικογένεια. Ο πατέρας της αρχιτέκτονας νυν συνταξιούχος και η μητέρα της ασχολήθηκε αποκλειστικά με το μεγάλωμα και την φροντίδα εκείνης και του μικρότερου αδερφού της. Ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο, απουσιολόγος, σημαιοφόρος. Έκανε για έξι χρόνια μπαλέτο και έκανα κλασικό χορό. Παράλληλα στα έξι της ξεκίνησε να φοιτά στο ωδείο μελετώντας πιάνο και θεωρητικά της μουσικής και αποφοίτησε μετά από δώδεκα έτη με άριστα καθώς η μουσική – πιάνο έμελλε να γίνει το ένα από τα δύο αντικείμενα σπουδών, εργασίας μα πάνω από όλα μεγάλης αγάπης και έκφρασης!Πέρασε Πέμπτη στη Φιλολογία Ιωαννίνων και αποφοίτησε με το βαθμό λίαν καλώς από τον κλασικό τομέα του Φιλολογικού. H Φιλολογία την κέρδισε από την πρώτη της κιόλας επαφή με τα Αρχαία και πάντα την γοήτευε το γεγονός να μπει μέσα στην αίθουσα και να μεταλαμπαδεύσει την επιστήμη της στα παιδιά. Στο Πανεπιστήμιο άρχισε να καλλιεργεί και να βλέπει επί του πρακτέου τις από τα παιδικά της χρόνια πολιτικές οικογενειακές αντιλήψεις και αξίες. Προερχόμενη από μία δεξιά και φιλελεύθερη οικογένεια, μεγαλωμένη με δημοκρατικές αξίες, αγάπη για την πατρίδα και σεβασμό για το συνάνθρωπο ασχολήθηκε ενεργά με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Έντονη δράση, εκλογές και παρέες που κράτησαν στον χρόνο. Αποφοιτώντας από τη σχολή της ήρθε στην Αθήνα, την δεύτερη της πατρίδα, όπου παράλληλα με τα ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και φιλολογικών, κατάφερε να αποκτήσω ένα αρκετά καλό βιογραφικό τα πέντε τελευταία χρόνια δουλεύοντας σε εταιρίες και κυρίως στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων με συνεργασίες σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα στην Αθήνα επιλέχθηκε για την γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝEΔ (μέχρι και το συνέδριο του 2019) σαν υπεύθυνη εκδηλώσεων και στις εσωκομματικές της 13ης Μαΐου 2018 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στη ΔημΤΟ ΝΔ Νέας Σμύρνης και υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας. Πριν από ένα μήνα ανέλαβε Υπεύθυνη Γυναικών της ΔημΤΟ που υπάγεται. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει συμμετοχή σε σεμινάρια για τη χρήση των social media και υπολογιστών καθώς επίσης σε ημερίδες με αντικείμενο την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.Το moto της είναι ότι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση ενός ανθρώπου πραγματοποιείται όταν μπορεί να βάλει ένα μικρό “κομμάτι” στην ποιοτική βελτίωση της κοινωνίας μέσα στην οποία είναι ενταγμένος.Αυτός είναι και ένας από τους προσωπικούς της στόχους μέσα από την ενασχόλησή της με την πολιτική.

H Μιλένα Αμπράμοβιτς. 25 ετών, διπλωματούχος δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο, DJ, σερβικής καταγωγής και το πιο σπουδαίο από όλα… μανούλα σε λίγους μήνες! Τι πιο όμορφο!

H Kατερίνα Σινάνη. Γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι τελειόφοιτη σπουδάστρια Νομικής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Οι σπουδές της δεν περιορίζονται μόνο εκεί, καθώς γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά καθώς, κατέχει μέχρι και το πτυχίο του Proficiency και του DELF B2 αντίστοιχα, καθώς και στους υπολογιστές: Microsoft Office Specialist, IC3. Οι ενασχολήσεις της άπτονται πολύπλευρων και διαφορετικών τομέων όπως είναι κολύμβηση, η γυμναστική και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ευρύτερα. Ασχολείται με φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας δευτερεύοντως. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια πολιτικού ενδιαφέροντος και έχει παρακολούθησει ημερίδες και εκδηλώσεις σχετικές με την νομική επιστήμη. Στην παρούσα φάση αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα Polls and Politics στην Νομική Στήλη. Για το άμεσο μέλλον έχει θέσει πολλούς στόχους και επιδιώκει βήμα βήμα την πραγματοποίηση τους.

Η Άννα Ζαχαριάδου. Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1994 στο Μαρούσι, όπου και μεγάλωσε. Το 2012 αποφοίτησε από το 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου, το οποίο διαδέχθηκε μια θέση στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Το 2017 έλαβε τον πτυχιακό τίτλο του πολιτικού επιστήμονα και ένα χρόνο αργότερα έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό τμήμα των πανεπιστήμιων του Πότσνταμ της Γερμανίας και του Δουβλίνου της Ιρλανδίας με αντικείμενο τις “Διεθνείς Σπουδές Πολέμου”. Εκτός από τα ελληνικά, μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά. Όσον αφορά στην πολιτική της φύση, τελεί πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου από το Μάιο του 2016 και μέλος της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεών της από το 2015, όπου έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Συμμετέχει επίσης στον Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ. Αυτοδιοικητικά είχε την τιμή να είναι για 1η φορά υποψήφια στο δήμο Αμαρουσίου το 2014 με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη “Μαρούσι ανθρώπινη πόλη” και για 2η στις φετινές με το συνδυασμό του Θ. Αμπατζόγλου «Μαρούσι Νέα Εποχή». Παράλληλα, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία. Παλαιότερα είχε πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο Ελληνικό ΥΠΕΞ.

”Πέρασμα” από την ερχόμενη εκπομπή θα κάνουν 2 νέα στελέχη του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης η Μαριέτα Μουγιάντζη και Πασχάλης Ιωαννίδης, νεαροί φοιτητές στην Θεσσαλονίκη και πολλά υποσχόμενοι. Θα μιλήσουμε για το ΚΕΑΣΜ και όχι μόνο! Τελευταία εκπομπή πριν τις γιορτές… ΑΧΑΣΤΟ! 4-7 ”Σαν τη γάτα με τον σκύλο…” στο NewnWebRadio.