Μαρτυρία για επίθεση πατέρα σε 11χρονο: «Τον κλωτσούσε, το αγόρι έπεσε κάτω και έτρεμε»

Ο 11χρονος μαθητής δέχτηκε χτυπήματα στο  πρόσωπο και κλωτσιές

Μαρτυρία για όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους, όπου ένας 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες δέχτηκε επίθεση από πατέρα συμμαθήτριας του, φέρνει στο φως το ethnos.gr.

Ο 11χρονος μαθητής – ζει με τη μητέρα του, η οποία την ώρα της επίθεσης πήγαινε να τον πάρει από το σχολείο – δέχτηκε χτυπήματα στο  πρόσωπο και κλωτσιές. «Όταν είδαμε το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και έτρεμε. Έκλαιγε. Ήταν φοβισμένο. Ο δράστης του έδωσε σφαλιάρες και κλωτσιές. Το παιδί προσπάθησε να αντιδράσει και να αμυνθεί. Πριν δεχτεί τα χτυπήματα, υπήρξαν ύβρεις σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο δράστης τον άρπαξε με δύναμη, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον χτυπάει. Το αγόρι έπεσε κάτω τραυματισμένο στο πόδι και αναψοκοκκισμένο», λέει μάρτυρας.

Αρκετοί από τους γονείς που ήταν μπροστά στο περιστατικό δεν πήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν η διευθύντρια του σχολείου και οι δάσκαλοι, οι οποίοι ήταν αυτοί που μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο. Σήμερα Τρίτη ο 11χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Το παιδί ζει μαζί με τη μητέρα του, η οποία το μεγαλώνει μόνη της με θυσίες. Η διευθύντρια έχει δώσει ήδη κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, το οποίο αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για να συμπληρώσει τη δικογραφία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες τσακώθηκε με την 11χρονη κόρη του δράστη για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα για ένα μπουκάλι νερό που χύθηκε πάνω στην μαθήτρια. Ακολούθησαν εκατέρωθεν σπρωξιές και μικρο-χτυπήματα, ειδοποιήθηκε για το συμβάν ο πατέρας της μαθήτριας, ο οποίος πήγε την επόμενη ημέρα στο σχολείο και χτύπησε το μαθητή ενώ εκείνος έφευγε από το σχολικό κτίριο (σε κοντινή απόσταση από την είσοδο του σχολείου).

 Πηγή:https://www.ethnos.gr/