Τρίτη ποινή φυλάκισης για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται να αντιμετωπίζει πια η πρώην βόλεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αφού πριν μερικές ημέρες καταδικάστηκε για τρίτη φορά με ποινή φυλάκισης.
Συγκεκριμένα, η Ελληνορουμάνα πρώην αθλήτρια καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της ψεύδους καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρους του πρώην συζύγου της του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, όταν τον Γενάρη του 2013 τον είχε μηνύσει ψευδώς και εκείνος αθωώθηκε αμετάκλητα.

Στην Ντουμιτρέσκου δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Αξίζει να τονιστεί ότι η Ντουμιτρέσκου το καλοκαίρι του 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παραβίαση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει ο πρώην σύζυγος της, ενώ το 2018 είχε καταδικαστεί πάλι σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον είναι υπόδικη για άλλες τρεις παραβιάσεις ασφαλιστικών μέτρων που αναμένεται να εκδικαστούν τους επόμενους μήνες, με την Ντουμιτρέσκου να διατηρεί τον δικαίωμα έφεσης.