Στην Ίντερ ο Άσλει Γιανγκ – Ευχαρίστησε την Γιουνάιτεντ

Ηλίας Γκοντόλια

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ θεωρείται πλέον ο Άσλε Γιάνγκ , καθώς ο 34χρονος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020 – στις 30 Ιουνίου (6 μήνες) συν την ενεργοποίηση της επέκτασης για την επόμενη χρονιά . Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, αφού υποβλήθηκε στις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις στο  Humanitas Research Hospital , οδηγήθηκε στα γραφεία της ομάδας για τις υπογραφές. 

Αν και η Αγγλική ομάδα έκανε μια κίνηση για να κρατήσει τον 34χρονο, προσφέροντας την μια επέκταση 12 μηνών.      

Παρόλο αυτά ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε την  πρώην  ομάδα του μέσω Twitter:

Στο @ ManUtd : μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω με θρύλους, να κερδίσω τρόπαια, να δουλέψω υπό τον μεγαλύτερο διαχειριστή της ιστορίας και να είμαι ο αρχηγός σας. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέρος της ιστορίας σας για οκτώ έτη και μισό❤

Η εικόνα απεικονίζει το Twitter

Ακόμη και ο Γιάνγκ έχει επιλέξει τον αριθμό 15 για την φανέλα. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν έλαβε μέρος σε διάφορες θέσεις, με ιδιαίτερες ικανότητες στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό . Με τα στοιχεία να αποδείξουν έναν σκληρό ποδοσφαιριστή.

Έπαιξε  ως …  Συμμετοχές-Αγώνες  Τέρματα-Γκολ  Ασίστ
99 16 23
55 2 4
54 1 7
35 3 14
30 2 3
8
7 2 1
3 2
2
1

 

Ακόμη, στην θητεία του με τον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά θετικά στατιστικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 261 19 43
                                                                       ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ ΑΣΙΣΤ

 

Συνολικά από όλες τις διοργανώσεις και την μέχρι τώρα πορεία του, ο 34 έχει σημειώσει 77 τερμάτα ενώ ταυτόχρονα έχει μοιράσει 112 ασίστ.

Στο Μαντσεστερ ο Γιάνγκ πήγε το 2011 από την Άστον Βίλα και αποτέλεσε μέλος των κόκκινων διαβόλων για 8 χρόνια . Παράλληλα έχει διατελέσει και ως αρχηγός της ομάδας . Πλέον το περιβραχιόνιο έχει περάσει στο μπράτσο του  Χάρι Μαγκουέιρ.