Κυριάκος Κυριάκος: «Τεράστια πολιτική γκάφα Αυγενάκη»

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στους λανθασμένους χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού που οφείλει να παραιτηθεί

Για «τεράστια πολιτική γκάφα» του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος αναφορικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο πρώην διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, «Ωρα Ελλάδος», τόνισε ότι ο υφυπουργός «πρέπει να παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι η υπόθεση δεν έχει βάση» και συμπλήρωσε αναφορικά με τον ρόλο του Ολυμπιακού στην υπόθεση ότι «προσπάθησε να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ».

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η αιχμή του δόρατος, μεταξύ άλλων ομάδων που τα έβαλαν με ένα σύστημα, αυτή η μάχη δεν έχει κλείσει. Εχω την εντύπωση, ότι ο Αυγενάκης αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγήκαν. Ο Ολυμπιακός έχει μία τακτική και προσπάθησε να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Αυγενάκης δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης. Η υπόθεση δεν μπορεί να εξεταστεί από διοικητικό δικαστήριο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι προσωποπαγής επιτροπή, και την χρεώνεται ο Αυγενάκης. Πρέπει να παραιτηθεί αν η υπόθεση αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ 20 χρόνια προσπαθούσα να έχω κατευναστικό ρόλο. Ως οπαδός του ΠΑΟΚ και πρώην παράγοντας ποδοσφαίρου θέλω ο ΠΑΟΚ να αθωωθεί επειδή είναι αθώος, όχι επειδή οι δικαστές φοβούνται. Ο κ. Αυγενάκης έχει πέσει σε τεράστια πολιτική γκάφα. Κάποιος με πολιτική εμπειρία θα του πρότεινε να μην έχει εμπλοκή».