Τζιτζικώστας, Ζέρβας και Γιαννούλης κατακρίνουν την ΕΕΑ

Την άποψη για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί υποβιβασμό του ΠΑΟΚ , ”βγήκαν” και είπαν πολιτικά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης.


Ο Χρήστος Γιαννούλης, αναφορικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ: ” Η αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τους χορηγούς της, οφείλει να σταθεί στο ύψος της”, δήλωσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.”

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας φανερά ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ποδοσφαίρου:     ‘‘Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων”.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ,Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε λόγο για πλήγμα ολόκληρης της πόλης (Θεσσαλονίκη) και όχι συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ:”Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση”.

Ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο και πως η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή: ”Η διαφορά σήμερα, είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία”

 

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει η αυτούσια κατάσταση και το ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Με την σκυτάλη να ”κλέβουν ” οι λεκτικές επιθέσεις μεταξύ ομάδων και παραγόντων μέσω επίσημων ανακοινώσεων από τις ΠΑΕ.

Πλέον στο παιχνίδι ”μπαίνει” και  η πολιτική σκηνή καθώς συνδέεται άμεσα με τον αθλητισμό. Η οποία  πολιτική σχολιάζει με τον δικό της τρόπο της απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.