“Τα‌ ‌spoilers‌ ‌που‌ ‌μου‌ ‌εφαγαν‌ ‌την‌ ‌ψυχή!‌ “

επιμέλεια: Κασσιανη- Παυλινα Παυλιδου

 

Εγώ το είπα από την πρώτη μέρα, θα την ευχαριστηθώ την καραντίνα γιατί είμαι τηλεορασάκιας από πάντα. Και όντως, όλα πήγαιναν τέλεια. Έχω το καθημερινό μου πρόγραμμα παρακολούθησης και στα κενά έχω Netflix να παρακολουθήσω, που μεταξύ μας μόνο αυτό παρακολουθώ, τα άλλα τα βλέπω. Ψέμα! Και master chef, ξέρετε…

Και ενώ πραγματικά περνάω τέλεια και ποτίζω το μυαλό μου με κενά περιεχόμενα -και μπράβο μου -τσουπ κάνω ζάπινγκ και τσουπ spoiler. “Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Master chef” και άλλα τέτοια βαρύγδουπα. Συγγνώμη κύριοι, με ρωτήσατε? ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ? Ήρεμα ρωτάω.

Θα μου πεις εσύ αθώε αναγνώστη “τώρα το κατάλαβες;”. Όχι! Αλλά όταν βρίσκω άρθρο με τον ίδιο τίτλο, ναι εκνευρίζομαι, αλλά το προσπερνάω. Στην τηλεόραση δεν είναι το ίδιο. Παρακολουθείς και κάνει εμφάνιση. Λέει η άλλη τις προάλλες απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο και παίζουν το μεθεπόμενο, και μαθαίνω το νικητή της ομαδικής. Ε, άδικα είδα την ομαδική. Σε κάθε σχόλιο μύριζα μαζί με το φαγητό και το βαθμό. Και τελικά ξέρετε, κατάλαβα ότι όχι δεν είναι το ίδιο να ξέρω τι θα γίνει.

Αν είναι να έχουμε τα spoilers γιατί να το δω ρε παιδιά; Δηλαδή πραγματικά, η πρωτόγνωρη και αυθόρμητη χαρά τη στιγμή που ο Σωτήρης μου θα λέει “Μάρλεν έχεις το πιο αδύναμο πιάτο” γιατί να χαλάσει από ένα πρωινό πρόγραμμα. 

 

Εγώ σχεδόν ζω για αυτή τη στιγμή – ναι, δεν έχω τίποτα να κάνω-  και εσύ μου την ακυρώνεις;

Θέλετε κύριοι να τραβήξετε τα βλέμματα, να κάνετε νούμερα; Εγώ θα σας πω, η γκουρού των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Δείξτε μας τι γίνεται σπίτι. Πείτε μας γιατί όλοι τρώγονται; Τι δε βλέπουμε; Ποιος ξεμαλλιάζει ποιον, ποιος είναι ακατάστατος και εκνεύρισε το Κατερινάκι; Η Μαριάννα είναι ο γύπας των γυναικών ή την πέφτει μόνο στο Γιώργο; Παίξτε αμοντάριστο υλικό να λυθούν αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα που μας βασανίζουν.

Κλείνοντας, θέλω να προειδοποίησω. Μη μάθω ποιος το πήρε πριν τον τελικό. Όχι ότι θα κάνω κάτι, απλά μη μάθω!

**Το σχετικό παραλήρημα μπορείτε να το δείτε live εδω: https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODYzMzI5NzQ4NzkyNzE5?igshid=1kh9jx3tfvnv2