Δευτέρα 25 Μαΐου opening για το Ανφάν Γκατέ

Μετά από σχεδόν δύο μήνες κλειστών μαγαζιών λόγω καραντίνας, η Δευτέρα που τόσο πολύ περίμενε όλος ο κόσμος έφτασε.

Στις 25 Μαϊού λοιπόν, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ανοίγουν, χρησιμοποιώντας μόνο τον εξωτερικό τους χώρο και ελπίζοντας να σώσουν την χρονιά οικονομικά και εργασιακά.

Το Ανφάν Γκατέ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να μας προσφέρει μία γοητευτική προσέγγιση σε ένα σκηνικό καλοκαιρινό μέσα στην πόλη.

Συνομιλώντας με τον Νίκο Νυφούδη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μας ενημέρωσε σχετικά με τις προετοιμασίες για το άνοιγμα του μαγαζιού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είμαστε πολύ τυχεροί σαν μαγαζί, καθώς έχουμε μεγάλο προαύλιο χώρο επειδή είμαστε στην μεγάλη αυλή του Τελλογλείου. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να απλώσουμε το εστιατόριο μας, με απόσταση μεταξύ των τραπεζιών στα 2,5 μέτρα περίπου. Αντισηπτικά έχουμε τοποθετήσει παντού, σε όλα τα τραπέζια, στις εισόδους και τις τουαλέτες, έχουμε κάνει ειδικές μάσκες για το προσωπικό και γάντια, ενώ μέχρι και τα ψωμάκια μας είναι ατομικά σε ειδική σακούλα όπως και οι χαρτοπετσέτες.

Πριν ανοίξουμε, θα κάνουμε τόσο απεντομωση όσο και απολύμανση, ενώ θα παρουσιάσουμε ένα ανανεωμένο περιβάλλον ώστε να νιώσουν οι πελάτες ασφαλείς και σίγουροι.”