Θεσσαλονίκη μου μεγάλη αλανιάρα

Άρθρο γνώμης του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

 

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ματαιώθηκε, για φέτος και κύρια αιτία ήταν ο κορονοϊός και η αδυναμία αντιμετώπισης , αποτελεσματικά, από τις αρχές της πόλης, της λαίλαπας που ξέσπασε, με τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων του.

Εμείς όμως, συνεχίζουμε να άδουμε φάλτσα και ακαταλαβίστικα, σε έναν ρυθμό μάλλον περίεργο, αλλά τελείως Σαλονικιώτικο.

Αντί οι αρχές της πόλης, να δουν την ανικανότητα τους να συγκρατήσουν, την αμετροέπεια και αθλιότητα, των παλικαράδων που ανεβαίνουν στις ταράτσες και τα κάνουν γης μαδιάμ, εκ στόματος κοράκου κρα.

Η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου της πόλης, ήταν τι επιδοτήσεις θα πάρει η πόλη, για τις απώλειες που θα έχει, λόγω της ματαίωσης.

Το τι είναι διατεθειμένη, να δημιουργήσει αυτή η πόλη, ποσώς ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε.

Εμείς θέλουμε, αυτά που χάνονται, απ τα μπαρ και τα ξενύχτια και τα πολιτιστικά κέντρα του Γιαννόπουλου, του σχωρεμένου και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες.

Και οι εξυπνάκηδες, Σαλονικιοί, τελείως μάγκες και ακατάβλητοι, βρήκαν και τη λύση. Θα ανοίξουν τα μπουζούκια από το μεσημέρι, οπότε η ώρα 12, θα εχουν ταβλιαστεί οι πάντες, κύριε Χαρδαλιά και τρέχα γύρευε εσύ, για την συνέχεια.

Η απάντηση της πόλης στην πρόκληση του κορονοϊού, που δεν μπορεί να δημιουργήσει το οτιδήποτε, εκτός από ψιλοαπάτη και ζιγκ –ζαγκ, για να αποφύγουμε τα μέτρα.

Έτσι παίζεται εδώ η μπάλα

Με αυτή την πόλη λοιπόν, ο Μητσοτάκης, έχει άθλια σχέση. Σε λίγο λοιπόν, θα δείτε, να βγαίνουν και οι τοπικοί βουλευτές, σιγοντάροντας τις υπόλοιπες στελεχάρες τη ΝΔ, κατόχους κέντρων, μπιτσόμπαρων και άλλων τινών εντίμων, προς θεού , επιχειρήσεων , μην κακολογήσουμε την πελατεία μας.

Κανείς δεν θέλει να αλλάξει το οτιδήποτε… Κανέναν δεν τον ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αλλαγή, το μόνο που μας νοιάζει , σήμερα είναι η αρπαχτή, γιατί σήμερα υπάρχουμε και αύριο ποιός ξέρει. Εξάλλου κάλιο πέντε και στο χέρι και άλλα τέτοια.

Και δεν πα να μιλάς εσύ, για όποια άλλη Ελλάδα, έχεις στο μυαλό σου, που μάχεται, παράγει, προσπαθώντας να δημιουργήσει πλούτο!!!

Έχετε υπόψη, ότι όλοι αυτοί οι μπιτσόμπαροι, όλοι αυτοί οι φωνακλάδες, που ανοίγουν τα σκυλάδικα, από τις 5 το απόγευμα, λαϊκή απογευματινή, χίλια τα εκατό, είναι και οι πρώτοι που ουρλιάζουν, για το πώς θα πάρουν την Πόλη και το βρακί της θείας μας.

Τελικά, αλήθεια το λέω, ότι και να λέτε, ποτέ σε αυτή την πόλη, δεν υπήρχαν τόσα χαμανδράκια, τόσοι τσόγλανοι μαζεμένοι, που καταστρέφουν, την όποια εικόνα θα μπορούσε να έχει η Θεσσαλονίκη.

Βοηθειά μας!!!!