21ο ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ: Τάσεις και προοπτικές στο οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης

«Η έρευνα καταγράφει περαιτέρω μικρή μείωση της απαισιοδοξίας μεταξύ των καταναλωτών, καθώς ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης βρίσκεται πλέον στο καλύτερο επίπεδο της 10ετίας που μεσολάβησε από την έναρξη των μετρήσεων του Βαρομέτρου ΕΒΕΘ».

Αυτό είναι ένα από τα πολλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα του 21ου Βαρομέτρου του ΕΒΕΘ, που θα παρουσιαστεί στο σύνολο του στην αίθουσα Έφεσσος ΙΙ, στο Hyatt Regency Hotel, το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρες 12:00 –14:00, στο πλαίσιο του 3Οου Money Show.

Η Έρευνα Οικονομικής Συγκυρίας του Νομού Θεσσαλονίκης -“ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ” πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο, σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών και δημοσκοπήσεων PALMΟS ANALYSIS, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε συνολικό δείγμα 1.500 ερωτώμενων και καλύπτει και τους τέσσερις τομείς της οικονομίας (βιομηχανία – μεταποίηση, υπηρεσίες, λιανικό εμπόριο και κατασκευές).

Το 21ο ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ θα παρουσιάσει ο κ. Πασχάλης-Αλέξανδρος Τεμεκενίδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας PALMΟS ANALYSIS και τα αποτελέσματα της έρευνας θα σχολιάσουν ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ και ο κ. Ελευθέριος Τσουλφίδης, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, με συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την online φόρμα ως την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 12:00.