46 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Η φετινή επέτειος αφιερωμένη στο ΕΣΥ

Η επετειακή εκδήλωση για τα 46 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και λόγω των συνθηκών προφύλαξης εξαιτίας της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί με αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Η πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτικά περιορισμένη φυσική παρουσία που προβλέπεται, με τη συμμετοχή μόνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και των πρώην Προέδρων του Κινήματος.

Η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη είναι αφιερωμένη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ. Στην πολιτική εκδήλωση της Πέμπτης 3/9, στις 19.30′,  η Πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, θα ξεδιπλώσει το σχέδιο αναγέννησης του.

Την εκδήλωση θα μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς μέσα από το κανάλι της Βουλής, την ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής (www.kinimaallagis.gr) και τους λογαριασμούς του Κινήματος Αλλαγής (www.facebook.com/kinimallagis) και του ΠΑΣΟΚ (www.facebook.com/pasok.gr) στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newn.gr, οι κύριοι Σημίτης, Παπανδρέου, Λαλιώτης και Αυγερινός δεν θα παρευρίσκονται και θα αποστείλουν χαιρετισμούς.