Αντιδράσεις γονέων για το γκράφιτι Μαραντόνα σε σχολείο στην Καλαμαριά

Στο... ίδιο μήκος κύματος και η διευθύντρια του σχολείου #newn #society #Καλαμαριά #Μαραντόνα #γκράφιτι

Παρά τα πολλά θετικά σχόλια για το γκράφιτι που απεικονίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε σχολείο στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, εντούτοις δεν έλειψαν και οι… επικριτές του συγκεκριμένου έργου.

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα αναφέρει το metrosport.gr, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις τόσο από τους γονείς μαθητών όσο και από τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία μάλιστα διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να γίνεται γκράφιτι ένας άνθρωπος ναρκομανής»;

Ο ίδιος ο δημιουργός του γκράφιτι, Ηλίας Στύλος, από την άλλη είχε προηγουμένως δηλώσει, επίσης στο metrosport.gr, «είπα ότι θα φτιάξω έναν Θεό, όχι όμως του Ολύμπου, αλλά της μπάλας. Εμπνεύστηκα από τον μεγάλο αθλητή».

Μάλιστα, είχε ποστάρει και σχετική φωτογραφία του έργου του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αναφέροντας τα εξής: «Αγαπάμε και θυμόμαστε έναν άνθρωπο για το έργο που έχει κάνει και το δικό του ήταν να αλλάξει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως κάνοντας τα πλήθη να παραμιλούν και να ζητωκραυγάζουν το όνομά του. Diego maradona La mano de dios ✊Κοινοποιήστε ελεύθερα!».

Καταγραφη