Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά οι αιτίες #newn #society #αστυνομία #συλλήψεις #Θεσσαλονίκη

Σε 15 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπές και ληστείες, ενώ αντίστοιχος αριθμός συλλήψεων πραγματοποιήθηκε και για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον, μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο, και πάλι για ναρκωτικά.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Πρωινές ώρες χθες (21-11-2020) αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα που διατηρούσε στην περιοχή του Ευόσμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 416 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης επτά ακόμη άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά το τελευταίο 24ωρο συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα για τετελεσμένες και σε απόπειρα περιπτώσεις ληστείας και κλοπών που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της πόλης».