Χριστουγεννιάτικος στολισμός για τη Θεσσαλονίκη

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης τοποθετούν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην οδό Τσιμισκή #newn #θεσσαλονικη #χριστουγεννα #στολισμος

Νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε επιθυμεί να δώσει στην πόλη ο δήμος Θεσσαλονίκης, που άρχισε να τοποθετεί τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο σε διάφορα σημεία.

Από σήμερα το μεσημέρι συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης τοποθετούν τον χριστουγεννιάτικο φωτεινό διάκοσμο στην οδό Τσιμισκή.

Γιορτινά διακοσμητικά φωτιστικά πρόκειται να τοποθετηθούν επίσης στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, στην Τσιμισκή, στη λεωφόρο Νίκης, στη Βας. Όλγας, στην Προξένου Κορομηλά, στη Λαμπράκη καθώς και στο πάρκο του Ξαρχάκου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, «έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας. Να μην υποκύψουμε στον φόβο, να μην μας παραλύσει η αγωνία. Για τον λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης -με σύνεση και λογική- αλλά ταυτόχρονα με ισχυρή βούληση να στηρίξουμε την πόλη, να στηρίξουμε τους ανθρώπους της», ενώ πρόσθεσε ότι θα στολιστούν όλες οι δημοτικές κοινότητες αλλά και τα νοσοκομεία.