Επιπλέον 23 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες έρχονται να συνδράμουν στη Θεσσαλονίκη!

«Είναι συγκινητική η συμπαράσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας #newn #covid19 #νοσηλευτές #νοσηλεύτριες #Θεσσαλονίκη #Βασίλης Κικίλιας

Τελειωμό δεν έχει το συγκινητικό πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης προς το σκληρά δοκιμαζόμενο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, νοσηλευτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης!

Έτσι, μετά τις δέκα νοσηλεύτριες οι οποίες κατέφθασαν από τη Κρήτη αλλά και τους τρεις νοσηλευτές από τη Κέρκυρα που πρόκειται να φτάσουν αύριο το πρωί στη πόλη, ούτως ώστε να συνδράμουν όλοι μαζί στη «μάχη» κατά του Covid-19, επιπλέον 23 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες πρόκειται να καταφτάσουν στη συμπρωτεύουσα για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους.

«Είναι συγκινητική η συμπαράσταση στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Ειδικότερα, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη έξι νοσηλεύτριες από το Άργος, πέντε από την Κομοτηνή, πέντε από την Κόρινθο, τρεις από την Κέρκυρα, τρεις από τα Γιάννενα και μία από τη Σπάρτη.