Ολυμπιακός: Οριστική η συμφωνία με Καμαρά, Σισέ και Μπα για τα συμβόλαια

Τα περιουσιακά του στοιχεία ο Ολυμπιακός θέλει να τα έχει πολύ καλά “δεμένα”, αφού αρκετοί σύλλογοι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες θέλουν παράλληλα οι ποδοσφαιριστές τους να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και γι’ αυτό φροντίζουν συχνά να τους κάνουν αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

Είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι Ρούμπεν ΣεμέδοΓιώργος Μασούρας και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχουν συμφωνήσει για τα νέα τους συμβόλαια και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί στους οποίους ο Ολυμπιακός κάνει νέα συμβόλαιο.

δώ και καρό οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Πιερ Ισά για τα συμβόλαια των ΣισέΜπαΚαμαρά. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια. Για τους δύο πρώτους τα πράγματα ήταν πιο απλά και οι συζητήσεις είχαν επικεντρωθεί στο συμβόλαιο του χαφ από τη Γουινέα.

Ο Μαντί Καμαρά και ο Ουσεϊνού Μπα έχουν συμβόλαιο έως το 2023 και το νέο που θα υπογράψουν θα έχει ισχύ έως το 2024, δηλαδή θα υπογράψουν γι’ ακόμα έναν χρόνο. Ο Παπέ Σισέ έχει συμβόλαιο έως το 2022 και επίσης θα υπογράψει έως το 2024, παίρνοντας δύο χρόνια επιπλέον από την ομάδα του Πειραιά.

πηγή: https://www.fosonline.gr/