PEAK Performance Marketing Awards 2019: Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι του Performance Marketing

Έχοντας μπει πλέον στη φάση της ωριμότητας, η ελληνική αγορά του Performance Marketing έχει να δείξει δουλειές εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Για 3η χρονιά, και με την υποστήριξη της Google, τα PEAK Performance Marketing Awards 2019 ανέδειξαν τις βέλτιστες πρακτικές που σηματοδοτούν τη δυναμική εξέλιξη του industry.

Απονεμήθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου σε μια λαμπρή τελετή στο Anais Club, τα PEAK Performance Marketing Awards 2019, αναδεικνύοντας για 3η χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο του Performance. Η σημασία των εν λόγω βραβείων για όλο το οικοσύστημα αποτυπώθηκε για άλλη μια χρονιά στην αύξηση των συμμετοχών και στη αθρόα προσέλευση στελεχών από όλες τις πλευρές στη βραδιά της τελετής απονομής.

Οι μεγάλες διακρίσεις

Τον τίτλο του Performance Agency of The Year σήκωσε η Relevance Digital Agency, ενώ, λόγω ισοβαθμίας, φέτος απονεμήθηκαν δύο Performance Brand of The Year με τους τίτλους να πηγαίνουν στις εταιρείες Agnotis και Eurobank. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη λίστα των εταιρειών με τα περισσότερα βραβεία της διοργάνωσης ολοκληρώνουν τα agencies iProspect, Reprise, Ogilvy, Koolmetrix και MediaCube, ενώ, από πλευράς διαφημιζόμενων ξεχώρισε επίσης η εταιρεία Leaseplan Hellas. Συνολικά απονεμήθηκαν 36 χρυσά, 44 ασημένια και 55 χάλκινα βραβεία, ενώ, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δημήτρης Μανιάτης, ο σκληρός ανταγωνισμός αποτυπώθηκε στα ποσοστά των βραβεύσεων, καθώς μόλις το 30% των συμμετοχών απέσπασε κάποιο βραβείο, ενώ λιγότερο από 8% απέσπασε χρυσή διάκριση.

Βραδιά «performance» γιορτής

Τα PEAK Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 από το Marketing Week και την Boussias Communications. Στην 3η πλέον χρονιά διεξαγωγής τους και με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων να έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή αύξηση, η αγορά αγκαλιάζει τον θεσμό, με την Τελετή Απονομής να αποτελεί σημείο συνάντησης των experts του ελληνικού Performance Marketing. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής, υποδέχτηκε στο Anais Club περισσότερα από 300 στελέχη, τα οποία πανηγύρισαν τις διακρίσεις και διασκέδασαν με χορό και ποτό στον όμορφο εξωτερικό χώρο του club, μετά το τέλος των βραβεύσεων. Tα βραβεία διοργανώθηκαν με την πολύτιμη υποστήριξη της Google. Χορηγός Ποτού ήταν το Cointreau.

«Η αγορά έχει εκπαιδευτεί στο Performance»

Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market & YouTube, Google Greece, Malta, Bulgaria & Cyprus

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά είδαμε τη δουλειά των ανθρώπων του performance marketing να βραβεύεται και να εορτάζεται. Το σημαντικότερο στοιχείο των φετινών βραβείων ήταν όχι μόνο ότι είχαμε πολλά περισσότερα cases απ’ ότι 1 με 2 χρόνια πριν, αλλά πως η ποιότητα των συμμετοχών ήταν εντυπωσιακή. Συνεπώς θεωρούμε πως η αγορά έχει εκπαιδευτεί αρκετά όσον αφορά το Performance Marketing και πως το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από πολλές εταιρείες είναι ιδιαίτερα υψηλό».

«Η αγορά του Performance δείχνει το δρόμο»

Δημήτρης Μανιάτης, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής

«Τα PEAK Awards μου έδωσαν τη δυνατότητα να δω με μια διαφορετική ματιά την εξέλιξη του digital marketing στην Ελλάδα. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, η αγορά μεγαλώνει και αυτό που δείχνουν τα PEAK Awards είναι ακριβώς ο παλμός του οικοσυστήματος του Digital Marketing. Η διοργάνωση βράβευσε τους καλύτερους των καλύτερων του digital marketing, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι από το χώρο του performance. Οι συμμετοχές στα PEAK Awards σημειώνουν αύξηση της τάξης του 70% χρόνο με το χρόνο, ενώ φέτος, κάτω από το 30% των συμμετοχών πήρε βραβείο και σχεδόν 8% βραβεύθηκαν με gold. Τα στοιχεία μας δείχνουν πόσο έντονος έχει γίνει ο ανταγωνισμός και πόσο το performance αφορά πλέον σε όλο και μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια».

«Στο Performance Marketing οι εξελίξεις είναι ραγδαίες»

Θανάσης Σοφιανός, Founder-CEO, Relevance Digital Agency

«Στη Relevance είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να διακριθούμε ως Performance Agency of the Year 2019. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Την εμπιστοσύνη τους δεν τη θεωρούμε δεδομένη και προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να την κερδίζουμε κάθε μέρα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα agencies και τις εταιρείες που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία. Θεωρώ ότι ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει στον κλάδο μας όπως και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, μας κινητοποιούν και μας κάνουν όλους καλύτερους. Στο Performance Marketing οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πιστεύω ότι στο τέλος “κερδίζει” όποιος φροντίζει να τις οδηγεί. Αυτός θα είναι ο στόχος της Relevance και για το επόμενο έτος. Τα καλύτερα έρχονται. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

«Οδεύουμε προς την προσέγγιση του segment of one»

Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, Head of Performance Marketing & Digital Analytics, Eurobank

«Τα Peak Performance Marketing Awards αποτελούν την πιο αξιόπιστη διοργάνωση για την προβολή και αξιολόγηση Digital Marketing καμπανιών. Το Digital Marketing και οι επιχειρήσεις εξελίσσονται συνεχώς και τα Peak Awards κάνουν το ίδιο, ώστε να αντανακλούν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο πιο δυναμικό κανάλι προβολής και επικοινωνίας. Τα φετινά βραβεία ήταν μια γιορτή εξασφάλισης και αναγνώρισης της αριστείας των καλύτερων agencies και brands του χώρου. Σαν Eurobank είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι παρά την αύξηση στις συνολικές υποβολές συμμετοχών κατά 70% σε σχέση με πέρυσι, καταφέραμε όχι μόνο να κατακτήσουμε 8 βραβεία για μια μεγάλη γκάμα δουλειών που κάναμε το 2018, αλλά και να διακριθούμε ως Perfomance Brand of the Year. Η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη και επιβραβεύει και τους δυο άξονες της στρατηγικής που ακολουθούμε στην Eurobank. Nα συνεχίσουμε να “τεστάρουμε”, γιατί ότι λειτούργησε σήμερα μπορεί να μην λειτουργήσει αύριο και ότι λειτούργησε χθες μπορεί να λειτουργήσει και πάλι. Να αξιοποιούμε τα δεδομένα ώστε να αφήσουμε πίσω μας την προσέγγιση των χρηστών ως μέρος ενός customer segment και να προσεγγίσουμε πλέον τον καθένα ξεχωριστά ως segment of one».

«Η διάκριση αυτή μας τιμά»

Εταιρεία Agnotis

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε τη συγκεκριμένη διάκριση ανάμεσα σε τόσο μεγάλες εταιρείες. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της Relevance και τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική δουλειά τους που φέρνει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ για τη σημερινή διάκριση».

Tα βραβεία και οι νικητές

Performance Agency of the Year

Relevance Digital Agency

Performance Brand of the Year

Agnotis
Eurobank

1. Growth & Innovation in Performance Marketing

1.1  Best International Campaign

GOLD iProspect – Celestyal Cruises: Celestyal Cruises: Cruising in international waters!
SILVER Ogilvy: Aegean Airlines: All International Promo Multi-Channel Campaign
BRONZE Anytime: Anytime Cyprus ‘’Full περιεκτική από 249’’- Foody | June-August 2018
BRONZE Relevance Digital Agency – Yachts Sailing: Yachts Sailing: An International Success Story

1.2  Most Innovative Campaign

GOLD LeasePlan – Reprise: Η LeasePlan αλλάζει την αντίληψη των Ελλήνων οδηγών με μία καινοτόμα στρατηγική growth hacking marketing
GOLD Relevance Digital Agency – ParkΑround: ParkAround: Growth Through Mobile & CRM Data
SILVER WIND –  Reprise: YouTube BETAs, Vertical videos, αυτοματοποιήσεις και ένα SEO success story: η WIND συνταγή καινοτομίας!
BRONZE Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Επέκταση στη πιο Ανταγωνιστική Αγορά της Ευρώπης

1.3  Best Use of Technology

GOLD Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Business Intelligence & Cloud Technologies
SILVER Relevance Digital Agency – Celestino: Celestino: Google BigQuery
SILVER adjust.: Sirens Influencer Analytics
BRONZE WIND –  Reprise: WIND – Η τεχνολογία ως αναπόσπαστο κομμάτι του online performance

1.4 Best Use of Data

GOLD LeasePlan – Reprise: Ο τεράστιος όγκος δεδομένων δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη LeasePlan
SILVER e-Fresh – Reprise: To e-Fresh αναλύει τα δεδομένα του και πετυχαίνει 100% αύξηση στο revenue!
BRONZE Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Business Intelligence & Data Integration
BRONZE Ogilvy: Aegean Airlines: Applying Social CRM Methodology through a multi-data sourced audience library
BRONZE iProspect – Celestyal Cruises: Celestyal Cruises: Cruising in international waters!
BRONZE iProspect – Tofarmakeioumou.gr: Tofarmakeioumou.gr Attribution & Multichannel Funnels

2. Best Performance per Industry

2.1  Best Performance in Consumer Electronics

GOLD MEDIACUBE: ΠΛΑΙΣΙΟ
SILVER Relevance Digital Agency – MLS: MLS: To Κορυφαίο Brand σε Πωλήσεις Tablet Είναι Ελληνικό
BRONZE ForestView – PUBLIC CY: PUBLIC CY #ανυπομονώ για ROI
BRONZE Media Markt  – Reprise: Tο πιο Rock Black Friday που έφερε τη Media Markt στην κορυφή των Consumer Electronics Retailers με 41% αύξηση του Revenue

2.2 Best Performance in Travel & Tourism

GOLD iProspect – Celestyal Cruises: Celestyal Cruises: Cruising in international waters!
SILVER iProspect – Petas.gr: Petas.gr Travelling our Sales
SILVER Ogilvy: Aegean Airlines: All International Promo Multi-Channel Campaign
BRONZE Wedia: Minoan Lines

2.3 Best Performance in Fashion & Luxury

GOLD Koolmetrix – Tsakiris Mallas: High growth – Higher ROAS
SILVER Relevance Digital Agency – NAK Shoes: NAK Shoes: When the Best Gets Better
SILVER MEDIACUBE: Parex
BRONZE Cosmos Sport – Sleed: Cosmos Sport – It’s All About Performance
BRONZE Attrattivo –  Reprise: Η attrattivo πρωτοπορεί στο fashion industry με τη Digital στρατηγική της!

2.4 Best Performance in Finance & Insurance

GOLD iProspect – Eurobank: Νέο Eurobank e-Banking & m-Banking
SILVER iProspect – Eurobank: Eurobank Επιστροφή Christmas Campaign
BRONZE iProspect – Eurobank: Eurobank Retail Paid Search
BRONZE Koolmetrix – Insurancemarket: Best Performance in Online Insurance
BRONZE iProspect – Allianz: Allianz Direct Leads Campaign
BRONZE Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Επαναπροσδιορίζοντας το Fintech στην Ελλάδα

2.5 Best Performance in Beauty, Health & Pharma

GOLD iProspect – L’Oreal: La Roche-Posay Lipikar
GOLD Pharm24 | Sleed: Pharm24: Who said an online pharmacy can’t be profitable @ Greece?
SILVER atticabeauty.gr – IPG Mediabrands: To atticabeauty.gr σκαρφαλώνει στην κορυφή των beauty eshops με αύξηση 158% σε ετήσιο revenue
BRONZE iProspect – Tofarmakeiomou.gr: Tofarmakeiomou.gr Online Sales

2.6 Best Performance in FMCG & Grocery

GOLD Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Ελληνική Startup Γίνεται Online Market Leader
SILVER e-Fresh – Reprise: To e-Fresh τερματίζει πρώτο στην πόρτα του καταναλωτή!
SILVER Relevance Digital Agency – Coffee Island: Coffee Island: Κατακτώντας το Online Delivery
BRONZE iProspect – ΑΒ: AB Click2shop
BRONZE MEDIACUBE: Caremarket

2.7 Best Performance in Telecommunications, Media & Technology

GOLD Ogilvy – Mindshare: COSMOTE – Robogirl – Η ταινία: Πως γίνεται branded περιεχόμενο, trending topic στο YouTube
SILVER Relevance Digital Agency – Accusonus: Accusonus: H ελληνική startup που κατέκτησε τον κόσμο με Τεχνητή Νοημοσύνη
SILVER iProspect – Vodafone: Vodafone Paid Search
BRONZE adjust. – Newsbeast: SEO for Newsbeast.gr

2.8 Best Performance in Home, Furniture & DIY

GOLD Ogilvy: IKEA New Catalog Lower Prices Campaign 2018 (Success Story featured on Think with Google & Facebook IQ)
SILVER adjust. – Praktiker: Adjust Multi-year Strategic Performance for Praktiker
SILVER RAVENNA | Sleed: RAVENNA… To No1 στην κατηγορία της!
BRONZE Relevance Digital Agency – Sticky: Sticky: Το Κορυφαίο E-shop Εσωτερικής Διακόσμησης

2.9 Best Performance in B2B

GOLD Relevance Digital Agency – AVIS: Avis: Το Brand που Έγινε Συνώνυμο του Leasing
SILVER LeasePlan – Reprise: LeasePlan Hellas
BRONZE SEM Wizard – Brink’s Hellas: SEM Wizard

2.10 Best Performance / Other

GOLD MEDIACUBE: Betshop
SILVER Koolmetrix – Savvidis SA: Best Performance in Watches
BRONZE Koolmetrix – Pizza Fan: Best Online Delivery
BRONZE Relevance Digital Agency – ParkΑround: ParkAround: The #1 Spot to “Search” for Parking

3. Best Campaigns in Performance Marketing

3.1  Best Digital Multi-Channel Campaign

GOLD Ogilvy: IKEA New Catalog Lower Prices Campaign 2018 (Success Story featured on Think with Google & Facebook IQ)
SILVER Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Ελληνική Startup Γίνεται Online Market Leader
SILVER Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Για πρώτη Φορά στην Ευρώπη POS & CARD με 0% Προμήθεια
BRONZE MEDIACUBE: Betshop – Betshop Bomb
BRONZE Media Markt – Reprise : Ο συνδυασμός των Digital Channels, που έφερε 41% αύξηση του Revenue για τη Media Markt, στο πιο Rock Black Friday

3.2 Best Omnichannel Campaign (including non-Digital)

GOLD SEM Wizard – Brink’s Hellas: SEM Wizard
GOLD Lidl Ελλάς: 20 χρόνια Lidl Ελλάς”
SILVER e-fresh – Reprise : Το e-Fresh φτάνει στην κορυφή συνδυάζοντας τα online και offline channels!
BRONZE WIND – Reprise: Τον Απρίλιο του 2018 η WIND φέρνει στην Ελλάδα μια προηγμένη εμπειρία τηλεόρασης

3.3 Best Video Campaign

GOLD iProspect – Mondelez: Trident Δίνει γεύση στη στιγμή σου!
SILVER Ogilvy: How Ikea Greece increased ROAS by 460% with TrueView ads on YouTube
SILVER Spitishop.gr – Sleed: “Αυτή η ιστορία δεν είναι για σένα…”  Mια ιστορία από Spiti!
BRONZE Mindshare A.E: COSMOTE – Robogirl – Η ταινία
BRONZE LeasePlan – Reprise: Η Video καμπάνια που έφερε τη LeasePlan στην κορυφή, με 23M Impressions, 1.6M views και 260K clicks σε 2 μόλις μήνες.
BRONZE MEDIACUBE: What The Black Is Going On – Black Friday 2018 – ΠΛΑΙΣΙΟ

3.4 Best Display Campaign

GOLD Media Markt – Reprise : Κάντο εικόνα: Ντυμένη στα Μαύρα, πολύ Rock και την λένε Παρασκευή … Black Friday στη Media Markt!
SILVER Ogilvy: IKEA: 550% ROAS with Google Display Ads
BRONZE Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Ελληνική Startup Γίνεται Online Market Leader

3.5 Best Paid Search Campaign

GOLD Relevance Digital Agency – ParkΑround: ParkAround: The #1 Spot to “Search” for Parking
SILVER Ogilvy: IKEA: +1197% Paid Search ROAS through Data Driven Attribution
BRONZE iProspect – Celestyal Cruises: Celestyal Cruises: Cruising in international waters!

3.6 Best Paid Social Campaign

GOLD Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Ελληνική Startup Γίνεται Market Leader
SILVER Relevance Digital Agency – NAK Shoes: To #1 Fashion Sneaker στην Ελλάδα: Cliff by Steve Madden
SILVER RAVENNA | Sleed: Σημασία έχει ποιος θα φτάσει πρώτος… πριν το Black Friday.
SILVER Netsteps – VOI&NOI: Best Paid Social Campaign  για τη VOI & NOI
BRONZE Praktiker – Sleed: Το σπίτι σου ανθίζει στα Praktiker!
BRONZE Media Markt – Reprise : Η Media Markt γίνεται Social και μας καλεί να τα αποκτήσουμε…Όλα!
BRONZE MEDIACUBE: ΠΛΑΙΣΙΟ – Happy Xmas Gifts

3.7 Best Programmatic Campaign

GOLD Koolmetrix – Brandsgalaxy: Best Performance in Display & Video 360
GOLD LeasePlan – Reprise: Η Programmatic καμπάνια που απογείωσε την LeasePlan Hellas, ξεπερνώντας τα 30Μ impressions.
SILVER Koolmetrix – Savvidis SA: Growing profits with Display & Video 360
BRONZE Koolmetrix – Pizza Fan: Maximising performance on Display & Video 360

3.8 Best SEO Campaign

GOLD iProspect – Eurobank: Eurobank.gr SEO
SILVER Spitishop.gr – Sleed: Boost your Organic Traffic!
SILVER MEDIACUBE: Best SEO Campaign – Loyal Villas Luxury
SILVER Maybelline – Reprise: Η Maybelline γίνεται ο leader του μακιγιάζ και καθιερώνει τα make up trends πετυχαίνοντας: +33% στο Organic Traffic & -26% στο Bounce Rate
BRONZE Neat & Proper Performance Digital Marketing Agency: cbdoilshop: Από το μηδέν, Leader στην Google σε λιγότερο από ένα χρόνο
BRONZE LeasePlan – Reprise: Το Leasing κατακτά τις Οργανικές αναζητήσεις!

3.9 Best Email Campaign

GOLD Lidl Ελλάς: H στρατηγική αξιοποίησης του e-newsletter της Lidl Ελλάς και τα θετικά της αποτελέσματα.
SILVER Ogilvy: Lexus Greece: Lead Nurturing through Email Marketing
BRONZE Netsteps – MIGATO: MIGATO

3.10 Best App Promotion Campaign

GOLD iProspect – Eurobank: Eurobank Επιστροφή App Christmas Campaign
SILVER Koolmetrix – Pizza Fan: Pizza Fan app promo
SILVER iProspect – Eurobank: Νέο Eurobank e-Banking & m-Banking
BRONZE WIND – Reprise: “Φωτιά στα app downloads” με 165% αύξηση στην καμπάνια Flames2Go!
BRONZE Lidl Ελλάς: Αξιοποίηση τoυ mobile app της Lidl Ελλάς για την ενίσχυση της εμπειρίας και πιστότητας των χρηστών.

3.11 Best Content Marketing Campaign

GOLD Publicis Groupe/Starlink: Always My First Time
SILVER Digital Minds – 11888 giaola: 11888 giaola – mini series Imaginary Jobs
BRONZE iProspect – Kellog’s: Pringlesnatch Challenge
BRONZE Digital Minds – ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
BRONZE iProspect – Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Το “Σώσε” στη Στέγη

3.12 Best Audience Targeting Campaign

GOLD Ogilvy: Aegean Airlines: Applying Social CRM Methodology through a multi-data sourced audience library
GOLD Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Η Ελληνική Startup Γίνεται Online Market Leader
SILVER iProspect – Mondelez: Trident Δίνει γεύση στη στιγμή σου!
BRONZE iProspect – Eurobank: Eurobank Επιστροφή Christmas Campaign
BRONZE Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Επαναπροσδιορίζοντας το Fintech στην Ελλάδα

3.13 Best Lead Generation Campaign

GOLD Koolmetrix – Insurancemarket: Lead ads optimisation
GOLD Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Για πρώτη Φορά στην Ευρώπη POS & CARD με 0% Προμήθεια
SILVER Relevance Digital Agency – AVIS: Avis: Οι Μύθοι για τo Leasing Πέφτουν
SILVER iProspect – Eurobank: Eurobank EGG
BRONZE WIND – Reprise: Η WIND εκτοξεύεται στην κορυφή με Broadband Lead Ads!
BRONZE LeasePlan – Reprise: Η Πανευρωπαϊκή διάκριση με την «ελευθερία επιλογών» έδωσε στην LeasePlan 266% αύξηση στα leads

3.14 Best Sales Campaign

GOLD Koolmetrix – Tsakiris Mallas: Boosting sales with Programmatic & Social ads
GOLD Media Markt – Reprise: Oι Πωλήσεις νιώθουν Rock … στην τοποθεσία Media Markt!
SILVER Relevance Digital Agency – Agnotis: Βρεφικές Πάνες Agnotis: Αποκτώντας Νέους Πελάτες με Στρατηγική Δωρεάν Δειγμάτων
SILVER atticabeauty.gr –  IPG Mediabrands: Black Friday με αύξηση πάνω από 70% σε revenue και 321% σε conversion rate για το atticabeauty.gr
BRONZE Netsteps – MIGATO: Best Sales Campaigns για τη MIGATO
BRONZE Attrattivo – Reprise: H attrattivo πρωτοπορεί στο fashion industry με τη digital στρατηγική της!
BRONZE Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet: Για πρώτη Φορά στην Ευρώπη POS & CARD με 0% Προμήθεια

3.15 Best Performance Attribution Solution

GOLD Relevance Digital Agency – Celestino: Celestino CRM Integration for Attribution
SILVER Relevance Digital Agency – Agnotis: Agnotis: CRM & Analytics Integration for Attribution
BRONZE MEDIACUBE: Betshop
BRONZE LeasePlan – Reprise: Η Attribution λύση της LeasePlan που κρύβεται πίσω από την ανάλυση των data και την αύξηση των leads κατά 266%
BRONZE Relevance Digital Agency – Viva Wallet: Viva Wallet CRM & SQL Server Integration with Google Ads, Google Analytics & Social Media.