Συλλυπητήριο μήνυμα του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη, για τον θάνατο του Λάζαρου Αγγέλου

“Ένας σημαντικός, έντιμος και άξιος αγωνιστής της παράταξης, ο Λάζαρος Αγγέλου, έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Υπήρξε μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, αποτελώντας ένα από τα πλέον δραστήρια στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ.

Η δυναμική του παρουσία, οι αγώνες που έδωσε διαχρονικά μέσα στην ιστορική πορεία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ο Λάζαρος, δοσμένος με ψυχή και με σώμα, ήταν αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής.

Αμετάθετος στις αρχές, μεθοδικός στην κομματική εργασία με υψηλό φρόνημα και ενσυναίσθηση συμμετείχε ενεργά σε κάθε δυναμικό και δημιουργικό αγώνα. Η ηθική, πνευματική και επιστημονική συγκρότησή του και η πίστη του στις αρχές και τους θεσμούς του Κινήματος, η πρόθυμη, πάντοτε ανυστερόβουλη, προσφορά του στην εξυπηρέτηση των στόχων, ήταν συνδυασμένη με το ήθος της στράτευσης του στη συλλογικότητα και της πίστης του στον εκσυγχρονισμό, ως εργαλείου και μεθόδου της πολιτικής εξέλιξης.

Ένας ενεργός και μάχιμος πολίτης που ήξερε καλά πώς είναι αλλά και πώς πρέπει να είναι η πολιτική.  Έζησε και αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία και αφήνει στους αμέτρητους φίλους που είχε στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα την πίκρα  μιας  γλυκιάς  ανάμνησης  που θα κρατήσουν  όλοι από αυτόν.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Καλό σου ταξίδι σύντροφε Λάζαρε.”