Ταχιάος: «Απομάκρυνση του γερανού στην Αγίας Σοφίας και παράδοση του πεζοδρομίου επί της Εγνατίας εντός των επόμενων ημερών»

Τι αναφέρει, σε ανάρτηση του, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό #newn #society #Θεσσαλονίκη #μετρό #Ταχιάος

Την απομάκρυνση του γερανού στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Αγίας Σοφίας γνωστοποίησε, με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται επί της Εγνατίας Οδού θα αποκατασταθεί και θα παραδοθεί στη τελική του μορφή, «ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση, μέσω ανάρτησης στο Facebook, του Νίκου Ταχιάου:

«Με πολύ καλή διάθεση μου πρότειναν να φωτίσουμε με χριστουγεννιάτικο στολισμό τον γερανό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, έτσι για να φανεί κάτι θετικό στην νεκρή λόγω κορονοϊού αγορά.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι ο γερανός αυτός μετράει μέρες. Απομακρύνεται. Και το πεζοδρόμιο της Εγνατίας, στο ύψος του εργοταξίου, θα παραδοθεί αποκατεστημένο στην τελική του μορφή, ενώ θα επιχειρηθεί και η αντικατάσταση των πετασμάτων ώστε να αποκατασταθεί όσο είναι δυνατόν η θέα των καταστημάτων. Ο Δεκέμβριος και –ελπίζω – η ανοιχτή αγορά θα μας βρουν καινούργιους».