“Win win κατάσταση από ένα ρολό χαρτί”

Άρθρο γνώμης των συντελεστών της εκπομπής Karntasia the Radio Show .

Έκανα λοιπόν και εγώ την κοπάνα μου από την δουλειά χθες, με τις ευλογίες του αφεντικού, για να πάω να δω το ματς. Ματς που περιμέναμε τουλάχιστον 2 μήνες. Ματς που το συζητούσαμε, το ζυγίζαμε, το ονειρευόμασταν. Μπαίνω λοιπόν κατά τις 6 στην 4 που είναι ήδη γεμάτη και φεύγω προς την Α που περιμένει η συμμορία. Γέλια, χαβαλές, πλάκες, συζητήσεις αλλά και ένα σφίξιμο, ένα άγχος που κανένας μας δεν παραδέχεται.

Φτάνει λοιπόν η ώρα που ακούγεται το Hell’s Bells και παίρνουμε όλοι θέση μάχης. 2 μπροστά μου, στην επίθεση, εγώ κρατάω το κέντρο με άλλους 4 και πίσω μας άλλοι 2 για την άμυνα. Όλοι γελάμε με τα παιδιά στην Θ2 που έχουν ντυθεί ναύτες!!!

Βρέχει, γίνεται πανικός από κόσμο και χαρτάκια που χορεύουν στον αέρα. Όλοι είμαστε λίγο αγχωμένοι μην ανάψει κανένας πυρσός. Δεν γίνεται όμως τίποτα. Όλη η Θ4 ξέρει ότι ο γαύρος περιμένει το παραμικρό για να διακόψει τον αγώνα. Εκεί λοιπόν που φεύγει το άγχος ότι είμαστε εντάξει, γίνεται ένας πανικός λίγο πριν την σέντρα, τη στιγμή που οι ομάδες παίρνουν θέση στον πάγκο, και όλοι ψαχνόμαστε να δούμε τι έγινε. Ανοίγουν τα 4G, αρχίζουν τα τηλέφωνα σε φίλους και γονείς που βλέπουν από την τηλεόραση και προσπαθούμε να μάθουμε τι έγινε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού λέει τραυματίστηκε. Βγαίνουν τα πρώτα ρεπορτάζ, αλλά που να φορτώσει το 4G…

Η ώρα είναι 21.30 και παίρνουμε απόφαση να την κάνουμε. Να δούμε τα γεγονότα λοιπόν τώρα.

 Η θύρα 4 είναι άψογη, καλύτερα και από εκκλησία
 Χαρτάκια φεύγουν από όλες τις θύρες καθώς και ξετυλιγμένα κωλόχαρτα και χαρτιά ταμειακής μηχανής
 Ένα χαρτάκι ταμειακής μηχανής ξετυλίγεται και «ακουμπάει» τον προπονητή του γαύρου
 Ο προπονητής σφαδάζει πιάνοντας το μάτι του
 Οι ομάδες μπαίνουν στα αποδυτήρια
 Ο κυρ Σάββας φωνάζει παίρνω την ομάδα και φεύγω
 Ο Βϊερίνια ως αρχηγός της ομάδας μιλάει με τον τέταρτο και λέει «Κάποιος λέει παίρνω την ομάδα και φεύγω και εσείς δεν παίρνετε θέση;;; Τι είναι αυτά ρε;»
 Ο γιατρός του αγώνα λέει ότι ο Γκαρσία δεν έχει τίποτα
 Ο προπονητής του γαύρου φεύγει από την Τούμπα με βαμβάκι στο χείλος
 Ο γιατρός του γαύρου ζητάει μεταφορά στο διαβαλκανικό (που ανήκει στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών, χορηγό του Ολυμπιακού) και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο έτσι ώστε η γνωμάτευση να είναι επίσημη (βάση κανονισμού το δικαστήριο δέχεται γνωμάτευση μόνο από δημόσιο νοσοκομείο)
 Το διαβαλκανικό, γεμίζει με αστυνομία για να προστατεύσει το θύμα πολέμου, Γκαρσία
 Βγαίνει διάγνωση για «ευαισθησία στο χείλος», γιατί η ζάλη, η ναυτία και ο πονοκέφαλος δεν είναι διαγνώσεις, είναι συμπτώματα που αναφέρει ο ασθενής.
 Γιατροί και επισκέπτες του Διαβαλκανικού, βγαίνουν στα ραδιόφωνα της πόλης και λένε ότι ο Γκαρσία κάνεις βόλτα στους διαδρόμους με άτομα του Ολυμπιακού και χαβαλεδιάζουν και γελάνε κάνοντας μικροκουβεντούλα.
 Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού βγαίνει και δηλώνει ότι τραυματίστηκε ο Γκαρσία από κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής, ενώ οι φωτογραφίες όλες δείχνουν το ρολό ξετυλιγμένο
 Γελάνε και οι πέτρες

Αυτά είναι γεγονότα. Δεν είναι απόψεις, δεν είναι αντιλήψεις, δεν είναι ιδέες. Είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

 Γεγονός είναι επίσης και το τι λέει ο κανονισμός: «Ρίψη αντικειμένου που τραυματίζει παράγοντα του αγώνα, με αποτέλεσμα την διακοπή και μη διεξαγωγή, επιφέρει ήττα της υπαίτιας ομάδας με 0-3 και αφαίρεση 3 βαθμών, 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και χρηματικό πρόστιμο»

Πάμε τώρα στα λογικά συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός ήρθε στην Τούμπα γνωρίζοντας ότι θα διασυρθεί αγωνιστικά. Έψαχνε από το πρώτο λεπτό μια ευκαιρία για να μην γίνει το ματς και να φύγουν από την Τούμπα με μια δικαιολογία που δεν τους διασύρει. Έρχεσαι λοιπόν εσύ οπαδέ και τους δίνεις το τυράκι.

Βγαίνει λοιπόν τώρα ο Ολυμπιακός και λέει με χτυπήσανε και έπρεπε να προστατέψω την ομάδα, επειδή εσύ τους έδωσες το δικαίωμα. Εσύ που ήξερες εδώ και μήνες ότι θα ψάχνανε το παραμικρό για να διαλύσουν το ματς.

Δύο σενάρια:

1. Ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με τις παραπάνω ποινές και η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα. Γιατί με -4 από την ΑΕΚ και με νίκη σου στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ πας στο -1 και πρέπει και να λήξεις το πρωτάθλημα αήττητος και να κάνει γκέλα η ΑΕΚ.

2. Ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρείται και ο Ολυμπιακός βγαίνει και λέει ότι το Χαλιφάτο του Σαββίδη παρακάμπτει νομοθεσίες και κανονισμούς και ιδού το κατεστημένο.

Δηλαδή για αυτούς που δεν το κατάλαβαν η φάση για τον Γαύρο είναι Win – Win. Αυτή είναι η μαγκιά του Γαύρου. Κανένας δεν τους έχει στο επικοινωνιακό. ΚΑΝΕΙΣ!

Να θυμίσω εδώ σε όσους το ξεχνάνε, ότι στην παραπάνω δικαστική διαμάχη έχει συμφέροντα και η ΑΕΚ, που δεν νομίζω να κάτσει παρατηρητής και καλά θα κάνει.

Κλείνοντας θα το κάνουμε λίγο ανάποδα. Πρώτα θα μπει το ΥΓ και μετά θα μπει ο Επίλογος

ΥΓ1: Αυτός που πέταξε το χαρτάκι παρακαλείται να παραδοθεί στην Θύρα 4. Ξέρουμε εμείς τι θα κάνουμε μετά.

ΥΓ2: Για τους γελοίους που συγκρίνουν τα κουτάκι μπύρας που η φυσική αποδεικνύει ότι ήταν γεμάτο, με το ρολό χαρτί που οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ήταν ξετυλιγμένο και η φυσική λέει ότι δεν μπορεί να σε τραυματίσει η ορμή του, σας έχω την εξής πρόταση. Ραντεβού όπου θέλετε. Εγώ θα σας πετάω κουτάκια με μπύρες και εσείς ξετυλιγμένα ρολά ταμειακής. Χαμένος ο πρώτος που θα μείνει στον τόπο.

 

Επίλογος: Είσαι από τους ελάχιστους αν όχι ο μοναδικός Γαύρος στην περιοχή σου (το ρίχνω γενικά και χωρίς ονόματα γιατί δεν υπάρχει λόγος) που έχουμε μιλήσει, και έχουμε σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Έχουμε κάνει αναλύσεις και έχουμε πάει πάσο σε διαφορετικές οπτικές πολλές φορές. Αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ μαγκιά σου. Αλλά ρε αδελφέ μην μου γράφεις με caps στο FB «Ότι λέει ο νόμος….»,  όταν καταδικάζεσαι δις για ξυλοδαρμό σε αποδυτήρια και δεν πέφτεις Δ εθνική, όταν καταδικάζεται για στημένα η Βέροια αλλά εσύ δεν ήξερες, όταν οι κάμερες δεν λειτουργούν, ή οι κασέτες χάνονται και δεν σου αναφέρω καν καράβια που αρμενίζουν,  όταν εισαγγελείς χωρίς δικαιοδοσία στην περιοχή με συνοδία της ασφάλειάς σου πάνε να κλείσουν εκπομπές, τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρένα χωρίς συλλήψεις και αυτά μόνο τους τελευταίους μήνες.

Υ.γ.: Μην ξεχνάτε ότι θα τα αναλύσουμε όλα σήμερα στις 21:00 στην εκπομπή Karntasia the Radio Show (Δευτέρα 26/2 στις 21:00)