Βαρύς χειμώνας…

Γράφει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής #Newn #KINAL #Blogs #Konstantinopoulos

Το δεύτερο κύμα covid ήταν αναμενόμενο, το είχαν προβλέψει άπαντες και θα ήταν πιο «βαρύ» αντίστοιχο της ισπανικής γρίπης.Συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη.

Όσοι συνδυάζουν το άνοιγμα του τουρισμου με το δεύτερο κύμα είναι λάθος κατά την άποψη μου. Πχ στην Ρόδο , Κρήτη , Σαντορίνη που δέχτηκε το μεγαλύτερο όγκο τουριστών δεν έχουμε ανάλογα κρούσματα.

Η κυβέρνηση δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα στο τομέα των Μεταφορών( Μέτρο -λεωφορεία) των ΜΕΘ και του ΕΣΥ.Ο τρόπος λειτουργία των εκκλησιών( χωρίς αυστηρή τήρηση των μέτρων) παράλληλα με την απαράδεκτη συμπεριφορά αρκετών ιερέων ήταν ένα κακό παράδειγμα που εξυπηρετούσε όσους ήθελαν να μην συμμορφωθούν.

Ο απλός κόσμος , οι επαγγελματίες ( εστίαση κλπ) σε πολύ μεγάλο ποσοστό ήταν συνεπείς. Δυστυχώς μια μικρή μειοψηφία πάλι έκανε τη ζημιά , με τις συμπεριφορά τους ( πάρτυ κλπ) τον τρόπο σκέψης( αρνητές) αλλά και μια διάθεση «αντισυστημική» που ουσιαστικά οδηγεί κόσμο στις ΜΕΘ και στο θάνατο.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον όλοι μαζί αντιδράσουμε σωστά ώστε το lock down να είναι σύντομο. Θα τα καταφέρουμε μαζί!