«Βόμβα» Τραμπ: «Έχω κερδίσει, μας κλέβουν!»

Υποστήριξε ότι προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων #newn #usa #elections2020

Την ώρα που η καταμέτρηση των ψήφων στις ΗΠΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα σε αρκετές πολιτείες – κλειδιά που μπορούν να καθορίσουν την έκβαση των εκλογών ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι εκείνος είναι ο νικητής. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων.

«Ειλικρινά, πράγματι νικήσαμε», τόνισε ο Τραμπ ενώπιον υποστηρικτών του στον Λευκό Οίκο. «Εχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ. Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Κι αυτοί τα κρύβουν, δεν τα λένε! Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσυλβάνια! Είμαστε μπροστά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τα εκλογικά αποτελέσματα από μερικές αμφίρροπες πολιτείες, περιλαμβανομένων της Πενσιλβάνια, του Ουισκόνσιν, του Μίσιγκαν και της Τζόρτζια, εξακολουθούν να μην είναι σαφή και προβολές από μεγάλα δίκτυα και την Edison Research δείχνουν πως ο Τραμπ εξακολουθεί να υπολείπεται των 270 εκλεκτορικών ψήφων που χρειάζεται για να επανεκλεγεί.

«Κερδίσαμε τις εκλογές. Παρά την μεγάλη απάτη που θέλησαν να περάσουν στον λαό» τόνισε και είπε ότι «θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση τώρα, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Για μένα, έχει τελειώσει, έχουμε κερδίσει ήδη…». Νωρίτερα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε λόγο για «ΜΕΓΑΛΗ νίκη. Προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές, είμαστε μπροστά. Θα κάνω δήλωση σε λίγο».