Δίπλα στους μαθητές του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ο Σύλλογος Αποφοίτων της περιοχής

Μοίρασε σχολικά είδη στους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, στέκεται δίπλα στα παιδιά της περιοχής.

Τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων συγκέντρωσαν σχολικά είδη για τους μικρούς φίλους της περιοχής, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά τους σε μία σχολική χρονιά ειδικών συνθηκών, οι οποίες διαμορφώνονται μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι 49 μαθητές πρωτοβάθμιας, αλλά και οι 20 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων δικαιούνται μέριμνας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, έλαβαν στυλό, μολύβια, τετράδια και σχολικά τετράδια σπιράλ από τα μέλη του Συλλόγου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Τη δράση ανέλαβε να συντονίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, ο οποίος με τη συνδρομή των Τορνικίδη Αλέξανδρου και Φούκα Κωνσταντίνου, Ταμεία και μέλος του Συλλόγου, αντίστοιχα, παρέδωσαν τα είδη στην υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Μαγδαληνής Ρουσσέτητου του Δήμου.

Το Μέλλον ανήκει στους νέους του τόπου μας και, όπως ο Σύλλογος  μας έχει δεσμευτεί, θα προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει την καθημερινότητα και τις προοπτικές  τους.

Η σελίδα Facebook του Συλλόγου: https://www.facebook.com/AlumniAmpelMen/

Η σελίδα Instagram του Συλλόγου: https://www.instagram.com/alumni_ampel_men/